Στην ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας ο πρώην Υποδιοικητής της ΠΥ Ελασσόνας Λάμπρος Κίτσιος

Με απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και στο πλαίσιο έκτακτων μεταθέσεων, στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕΠΥΔ) Θεσσαλίας τοποθετήθηκε ο πύραρχος Λάμπρος Κίτσιος με καταγωγή από τη Δεσκάτη Γρεβενών.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας διοικητής  τοποθετείται ο πύραρχος Νίκος Μητσογιάννης.

Ο πύραρχος Λάμπρος Κίτσιος τοποθετείται στην ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας στη Λάρισα από την  ΠΟΥ Ρεθύμνου όπου υπηρετούσε ως διοικητής. Διατέλεσε επίσης διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, της ΠΟΥ.Κ/Α Κω, του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, υποδιοικητής της 4ης ΕΜΑΚ Κομοτηνής και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας (01/07/2001–31/10/2005).

Ο πύραρχος Νικ. Μητσογιάννης υπηρέτησε σε σταθμούς Αθηνών και Θεσσαλίας, διοικητής ΕΜΑΚ, διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, διευθυντής της ΠΟΥ Μαγνησίας, έχει αποφοιτήσει απ΄όλες τις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας και πρόσφατα αποφοίτησε από τη Σχολή Επιτελών Στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος. Στη Λάρισα μετατέθηκε από την ΠΟΥ Λασιθίου όπου υπηρετούσε ως διοικητής. Ο κ. Μητσογιάννης τοποθετείται στη θέση του κ. Σ. Τσολάκη που μετατέθηκε στην ΠΥ Θεσσαλονίκης ως διοικητής.

Α.Ν.-884 - Εφ.Ελευθερία

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.