Στην τρίτη θέση ο Κεραυνός Δρυμού…

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε ο Κεραυνός Δρυμού μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας του νεανικού Προμηθέα με 4-0.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Κώστα Καζάκη έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση απέναντι στο ερανικό συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες αλλά και πάλι το πάλεψε.

Το σκορ άνοιξε στο 38΄ο Ηλίας Κουζιώνης με ωραίο σουτ και στο 44΄ο Νίκος Γκαντούνας αξιοποίησε την πάσα του Λαγιόκαπα για το 0-2.

Στο 63΄ο Ζακαλιαβός με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 71΄ο Νίκος Γκαντούνας.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Β. Στεφανής): Δημητρακόπουλος, Ψύρρας (65΄Σαμαρίνας), Κώστας Φ., Χατζησαββίδης, Καρβουνάρης, Τσιπλικιάρης (71΄Κώστας Α), Σειζης, Κατσικάρης, Χρυσαφόπουλος, Δολμές (77΄Διβανές), Φάκας.

ΔΡΥΜΟΣ (Κ. Καζάκης): Παπαϊωάννου, Δαχλήθρας, Λιούρας, Καντολάρι, Καραγκιόζης, Κουζιώνης, Καρακώστας, Ρούσι (55΄Κουρουκλίδης), Λαγιόκαπας (62’Χατζήνας), Γκαντούνας Ν., Δόλγυρας (33΄Ζαγκλιαβός).

 Πηγή: larisagoal.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.