Ο Π.Ο.Ε στον Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.Χαρίτων

 Το μεσημέρι της Παρασκευής αντιπροσωπεία του ΠΟ Ελασσόνας επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.Χαρίτων.

Αποτελείτο από τον Γενικό Γραμματέα Χρήστο Αγοραστό, τον Γενικό Αρχηγό Παναγιώτη Μωυσίδη και τους ποδοσφαιριστές Κώστα Γούπο, Βασίλη Γκαμπέτα, Γιάννη Μπούσια και Κωνσταντίνο Χατζηβασίλη..

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε υπέροχο κλίμα. Ο Σεβασμιώτατος εξέπληξε ευχάριστα τους εκπροσώπους του ΠΟΕ, δηλώνοντας ότι αγαπά και παρακολουθεί τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε σε ευχάριστες νεανικές αναμνήσεις από αυτό, αλλά και στα άσχημα γεγονότα των τελευταίων ημέρων με τη βία στον χώρο του αθλητισμού.

Κατά την συνάντηση, συζητήθηκε η επιθυμία της ομάδας του ΠΟΕ να επισκεφθεί σύσσωμος ο σύλλογος το Μοναστήρι της Παναγίας της Ολυμπιώτισσας. Ο Σεβασμιώτατος τους υποσχέθηκε, ότι με πολύ μεγάλη χαρά θα τους ξεναγήσει σε όλους τους χώρους και στο μουσείο του Μοναστηριού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χαρίτων ευχήθηκε σε όλους δύναμη, υγεία, επιτυχία, κάθε ευλογία από τον Θεό και τα καλύτερα για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Στον Σεβασμιώτατο προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα και μία πρόσκληση για να παρακολουθήσει από κοντά όποτε το επιθυμήσει τους αγώνες της ομάδας.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.