Συγχαρητήριο μήνυμα του Γυμνασίου Καρυάς σε μαθήτρια για το βραβείο σε «Αγώνες Τέχνης» και Ευχαριστήριο στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Ο Διευθυντής  και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Καρυάς συγχαίρουν τη μαθήτρια Ρόκκου  Μαρία της Α Γυμνασίου,  που εκπροσώπησε επάξια το σχολείο στους  «Αγώνες Τέχνης»  των  Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη της Θεσσαλονίκης  24-26 Φεβρουαρίου 2022 και διακρίθηκε  κερδίζοντας το 3ο  Βραβείο στη ζωγραφική με θέμα  " Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία" (Α. Κάλβος). Το έργο της μαθήτριας αναδείκνυε το θάρρος και την τόλμη που χρειάζονται να μιλήσουν και να αντισταθούν όλοι οι άνθρωποι που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.

Τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη  διοργάνωσαν διαδικτυακά  με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας (151684/Δ2/23- 11-2021) τους Πανελλήνιους Μαθητικούς <<Αγώνες Τέχνης>>. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 27 σχολεία και πάνω από 400 μαθητές απ΄ όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια. Οι Αγώνες Τέχνης αφορούσαν  την ποίηση, τη μουσική , τη ζωγραφική και τη φωτογραφία. Η κριτική επιτροπή της κάθε κατηγορίας, που αποτελούνταν από καταξιωμένες προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, εξέφρασε την ικανοποίηση  και τον ενθουσιασμό της  για το επίπεδο των μαθητικών δημιουργιών, την προσπάθεια των μαθητών και το ταλέντο τους.

   Τέτοιες προσπάθειες αναδεικνύουν τον πολύπλευρο ρόλο του σύγχρονου σχολείου και δίνουν τη δυνατότητα και σε μαθητές απομακρυσμένων σχολείων να εκφραστούν και να αναδείξουν  το ταλέντο τους  και τη δημιουργικότητά τους. Επίσης συγχαίρουμε τους μαθητές/τριες του σχολείου μας, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στην ζωή τους. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΥΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΡΥΑΣ

Επιπρόσθετα ο Διευθυντής   και  οι εκπαιδευτικοί  του Γυμνασίου Καρυάς αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον απερχόμενο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του  Δημοτικού σχολείου Καρυάς ,  που αποτελούνταν  από τις κ. Παπαιωάννου Αμαλία πρόεδρο, Σαπουνά Αγγελική αντιπρόεδρο ,Ζήσιου Παρασκευή ταμία ,Μπασδέκη Πρασκευή γραμματέα,Γκόλτσιου Αμαλία μέλος, Παπακυριάκου Καλλιόπη μέλος και Γκανάτσιου Αθανασία μέλος,για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη στα σχολεία της κοινότητας Καρυάς καθώς και για τη δωρεά ενός σταθερού  υπολογιστή  για το εργαστήριο πληροφορικής του Γυμνασίου Καρυάς. 

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΥΑΣ 
ΜΑΡΙΑ ΡΟΚΚΟΥ
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.