Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟ Υπάτου αναχώρησε ο ΠΟΕ

Με πίστη για θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε ο Π.Ο.Ελασσόνας για την πόλη της Λειβαδιάς όπου και θα διανυκτερεύσει στο “Hotel LEVADIA” για τον αυριανό αγώνα με τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Α.Ο.Υπατου.

Πριν την αναχώρηση, ηHηηΓ,ΛΓΒ,ΜΓΦΛΒ,ΓΡΠ αποστολή της ομάδας έκανε μια στάση στο  Καφέ "Ρόμπολο” στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας όπου η υπεύθυνη του καταστήματος κ.Έλενα Ταζέ κέρασε από ένα καφέ στα μέλη της αποστολής και τους ευχήθηκε να επιστρέψουν με θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΟΕ αναχώρησε για την πόλη της Λειβαδιάς στις 4 το απόγευμα και ο προπονητής Βαγγέλης Μόρας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους, Γούπο, Γκουτζουρέλα Κακάμη, Περτζιόνι, Λαγό, Καραμούλα, Μπούσια, Μουστάκα, Francis, Κοντοθανάση, Χαλάτση, Κουκούλη, Ιγγλέζο, Αρσένη, Καραγκούνη, Τόλιο, Ματούλα, Γκαμπετας  Μουξιό και Γκουντρουμπη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι ποδοσφαιριστές Καραλούλης, Μουλτσιάς (στρατευμένος) και λόγω τιμωρίας οι Φουρκιώτης και Νταμπώσης.

Την αποστολή συνοδεύουν, γ.γραμματέας Χρήστος Αγοραστός, ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Μωυσίδης,  ο γυμναστής Ανδρέας Τσιρβούλης και ο φροντιστής Τάσος  Δατσογιάννης.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.