Απολογισμός αλλά και αγωνιστική διάθεση από το «Μπλόκο» της Ελασσόνας

Γόνιμος απολογισμός, αποτίμηση, αλλά και προβληματισμός με νέες προτάσεις καθώς και σημεία αυτοκριτικής στη χθεσινή συνάντηση - σύσκεψη του αγροτοκτnνοτροφικού «Μπλόκου» τns Ελασσόνας, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο τns Ελασσόνας.

Στις τοποθετήσεις των παριστάμενων αγροτών και κτηνοτρόφων τns επαρχίας Ελασσόνας, που στάθηκαν στn λειτουργία του «Μπλόκου» τns Ελασσόνας στις πρόσφατες πανελλαδικές αγροτικές κινητοποιήσεις, επαναβεβαιώθηκε και h αγωνιστική διάθεσή τουs.

Αποφασίστηκε, ανάμεσα στα άλλα, n συνέχιση των αγώνων τουs, n δημιουργία καινούργιων αγροτικών συλλόγων στην περιοχή, n πραγματοποίηση εκλογών έως τα τέλη Μαΐου αλλά και n δημιουργία Συντονιστικού Οργάνου των Συλλόγων σε επίπεδο Δήμου Ελασσόνας. 

Τέλος, αποφασίστηκε n διοργάνωση χορού για τιs οικογένειες των αγροτών και κτηνοτρόφων, που θα γίνει τnν Παρασκευή 1 Απριλίου στο κέντρο «Θρόνος», στο Πύθιο Ελασσόνας.

Στη συζήτησε, που έγινε σε υποδειγματικό και πολιτισμένο κλίμα, χωρίς αντιπαραθέσεις, τέθηκε σειρά προτάσεων που είχαν να κάνουν με οργανωτικές αδυναμίες και βελτιώσεις στη λειτουργία του «Μπλόκου», αλλά και γενικότερα επιπλέον ενίσχυσης του αγροτικού κινήματος.

Του Γιάννη Μουκίδη - 884
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.