Στην Έκτακτη Συνάντηση Δημάρχων ο Νίκος Γάτσας

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας μετέβη στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχει στην Έκτακτη Συνάντηση Δημάρχων που συγκάλεσε η ΚΕΔΕ.

Η Έκτακτη Συνάντηση Δημάρχων πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην οικονομική βιωσιμότητα και την αποτελεσματική λειτουργία των Δήμων,  υπό το πρίσμα  των νέων δεδομένων,  που διαμορφώνονται από την εκτίναξη του ενεργειακού κόστους αλλά και τις συνέπειες που προκαλεί η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, και επηρεάζουν και τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης  στη χώρα μας.

Στην Έκτακτη Συνάντηση τοποθετήθηκαν τόσο ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας όσο και ο Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Σταυριανουδάκης, ενώ τις θέσεις και τις προτάσεις της ΚΕΔΕ παρουσίασε με εισήγησή του ο πρόεδρος  Δημήτρης Παπαστεργίου,  ανοίγοντας τις εργασίες της Συνάντησης. 

Ο κ. Γάτσας θα έχει έτσι τη δυνατότητα να συζητήσει εκτενώς όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ελασσόνας, όπως και πολλούς Δήμους της Χώρας, αναζητώντας με τους ομολόγους του τις βέλτιστες λύσεις επ’ ωφελεία των πολιτών.

elassona884.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.