Γ. Καριπίδης: «Στο Λουτρό για θέματα υγείας και καθημερινότητας»

Το Λουτρό Ελασσόνας επισκέφτηκε προ ημερών ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Καριπίδης, αρμόδιος για θέματα υγείας του Δήμου Ελασσόνας, προκειμένου να επισκεφτεί το αγροτικό ιατρείο της κοινότητας και να συζητήσει με τους κατοίκους για τις αναγκαίες παρεμβάσεις του Δήμου στην κοινότητα.

Τον αντιδήμαρχο υποδέχτηκε στο αγροτικό ιατρείο ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας κ. Αθανάσιος Καλύβας και ο αντιπρόεδρος της κοινότητας κ. Δημήτρης Καραπέτσας, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον αντιδήμαρχο για την επίσκεψη και για τις παρεμβάσεις που έκανε ο Δήμος στο αγροτικό ιατρείο. Παρόντες στην επίσκεψη ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας και αναπληρωτής δημάρχου κ. Δημήτρης Καρανίκας και η υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας κ. Σούλα Γκέκα. Ο κ. Καριπίδης επεσήμανε την ανάγκη όλα τα αγροτικά ιατρεία να αναβαθμιστούν, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες αναμονής και παραμονής για τους ασθενείς, ενώ σημείωσε ότι ο Δήμος Ελασσόνας έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα σε θέματα υγείας, ιδρύοντας ΚΕΠ Υγείας και συστήνοντας αντιδημαρχία για την υγεία και την πρόληψη νοσημάτων. Ο αντιδήμαρχος ως γιατρός ο ίδιος συζήτησε με κατοίκους για την υγειονομική συγκυρία της πανδημίας και εξήγησε ότι ο δήμος θα στηρίξει τους κατοίκους με προγράμματα ενημέρωσης και προληπτικών εξετάσεων για μία σειρά νοσημάτων.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο κ. Καριπίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Βρεθήκαμε σήμερα στο Λουτρό για θέματα του αγροτικού ιατρείου και της καθημερινότητας των κατοίκων. Ήδη έχουν γίνει εργασίες συντήρησης τόσο στο αγροτικό ιατρείο αλλά και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους του χωριού, όπως η πλατεία και το σχολείο. Σημαντικές ήταν και οι παρεμβάσεις σε θέματα της άρδευσης, της ύδρευσης και της αγροτικής οδοποιίας. Με το τοπικό συμβούλιο και τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Καλύβα έχουμε άριστη συνεργασία και έτσι μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα μαζί».

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος συναντήθηκε με κατοίκους του Λουτρού και συζήτησαν για τις επιμέρους ανάγκες, εστιάζοντας στα θέματα υγείας των ηλικιωμένων και των έργων που έχουν προγραμματιστεί για την ορεινή κοινότητα.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.