Καλεσμένος στην εκπομπή “MATCHDAY” του NOVASPORTS ο προπονητής του ΠΟΕ Βαγγέλης Μόρας

Στην εκπομπή “MATCHDAY” του συνδρομητικού καναλιού NOVASPORTS φιλοξενήθηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου ο προπονητής του ΠΟ Ελασσόνας Βαγγέλης Μόρας.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, του Παναιτωλικού, της ΑΕΛ, της Προοδευτικής, μίλησε για την αγαπημένη του ΑΕΛ, δηλώνοντας ότι η ΑΕΛ είναι το σπίτι του, είναι η ομάδα του και δεν δέχεται από κανέναν ότι επέστρεψε στην ομάδα γιατί είναι μισθοφόρος, και ήταν όνειρο ζωής να αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΛ.

Επίσης μίλησε για την ΑΕΚ και την Εθνική ομάδα λέγοντας ότι να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής.

Φυσικά η κουβέντα πήγε και στην ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας όπου είναι προπονητής αυτή τη στιγμή, λέγοντας ότι έχει ποδοσφαιριστές που απλά κάνουν το χόμπι τους, αλλά τους μιλά πάντα με την γλώσσα της αλήθειας.

Επίσης ανέφερε ότι η φετινή χρονιά είναι φοβερή και απίστευτη αλλά δεν οφείλεται σε αυτόν αλλά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας γιατί ακολουθούνε αυτό που ήθελα να πέτυχει στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής.

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:


Ανδρέας Νικούλης (Με πληροφορίες από novasports.gr)
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.