Με 5 δημιουργίες συμμετέχει στην έκθεση «Τα κρυμμένα παιδιά. Ιστορίες ανθρωπισμού στη φρίκη του Ολοκαυτώματος» το Γυμνάσιο-Λ.Τ. Τσαριτσάνης

Στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 20:15 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης όλων των έργων του Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Τα κρυμμένα παιδιά. Ιστορίες ανθρωπισμού στη φρίκη του Ολοκαυτώματος» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας  και την  Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Διεθνή  Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος.

Το Γυμνάσιο-Λ.Τ. Τσαριτσάνης "Κωνσταντίνος Οικονόμος" συμμετέχει με 5 δημιουργίες των μαθητών/τριων, Ραχαντά Δημήτρη (Γ Λυκείου), Κουρομπίνα Μαρίζας (Α Λυκείου), Παμπόρη Βασιλικής (Α Λυκείου), Κόντου Αναστασίας (Α Γυμνασίου) και Παπαευθυμίου Βασιλικής (Α Γυμνασίου).

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή,  έως  την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 και θα είναι επισκέψιμη κατά τις ώρες λειτουργίας του Γαλλικού Ινστιτούτου, δηλαδή Δευτέρα έως Παρασκευή, από 10:00 ως 13:00 και από 18:00 ως 20:30.

Για την είσοδο στο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης για τους ενήλικες και self test (του σχολείου) για τα παιδιά ως 17 ετών.

Τα έργα των μαθητών και μαθητριών Γυμνασίου-Λ.Τ. Τσαριτσάνης:

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.