Όλοι στο συλλαλητήριο στην Αθήνα και στο Κιλελέρ

 Σε ανακοίνωση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, αναφέρονται τα εξής: "Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του μεγάλου πανελλαδικού αγροτικού συλλαλητηρίου που θα γίνει αύριο Παρασκευή στην Αθήνα, στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Βάθης έξω από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων.

Δεκάδες λεωφορεία από όλες τις περιοχές της χώρας και από νησιά και χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι δίνουν μάχη επιβίωσης διεκδικώντας το αυτονόητο, να συνεχίσουν να καλλιεργούν και να παράγουν και απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η μείωση του κόστους παραγωγής.

Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχει συμβολικός αριθμός τρακτέρ δείχνοντας την αποφασιστικότητα μας αλλά και τον δρόμο του αγώνα. Ότι κερδίσαμε ήταν αποτέλεσμα αγώνων και μπλόκων. Μπορούμε με την μαζική και μαχητική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο να αποσπάσουμε μεγαλύτερες κατακτήσεις από την Κυβέρνηση αρκεί να πιστέψουμε στην δύναμη της οργάνωσης και του αγώνα μας.

Οι σημερινές εξαγγελίες – κοροϊδία – ψίχουλα, για τους αγρότες και συνολικά τον λαό πρέπει να διαλύσει οποιαδήποτε αυταπάτη υπάρχει στο μυαλό κάποιων ότι μπορούν να δοθούν λύσεις χωρίς την αγωνιστική πίεση που ασκούμε. Ακόμη και αυτά τα ψίχουλα που δίνονται είναι αποτέλεσμα των μπλόκων που είχαμε στήσει το προηγούμενο διάστημα.

Τονίζουμε την αναγκαιότητα κοινής πάλης και συμπόρευσης με όλο τον λαό διεκδικώντας μέτρα κατά της ακραίας ακρίβειας που μας πλήττει. Καλούμε τους φορείς και τον λαό της Αθήνας να ενώσει την φωνή του με τους αγρότες αύριο στην συγκέντρωση.

Μετά την συγκέντρωση στην πλατεία Βάθης θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή και επίδοση ψηφίσματος με τα αιτήματα μας στον Πρόεδρο της Βουλής και τα πολιτικά κόμματα.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο μνημείο στο Κιλελέρ θα τιμήσουμε την ηρωική εξέγερση των κολίγων με κατάθεση στεφανιών από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και Ομοσπονδίες. Επίσης όποιος άλλος φορέας θέλει να καταθέσει στεφάνι μπορεί να συμμετέχει στην εκδήλωση μνήμης και τιμής.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.