Στην τελική ευθεία για το Συνέδριο η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας (φωτ.)

Προσυνεδριακή συζήτηση και Ολομέλεια πραγματοποίησε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων "ΦΑΝΤΑΣΙΑ" στην Ελασσόνα. 

Παρουσία του μέλους της πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νίκου Μπίστη και του Συντονιστή Γραμματέα της Ν.Ε. Λάρισας Βασίλη Ζωγράφου, ο Γραμματέας της Ο.Μ. Ελασσόνας Νίκος Μπίκιας ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, πως η δύναμη της Οργάνωσης έχει φτάσει τα 238 μέλη, με την κοινωνία να συσπειρώνεται δίπλα στην μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη. 

Την εγρήγορση όλων επισήμανε ο γραμματέας της Ν.Ε. Βασίλης Ζωγράφος ενώ τις προσυνεδριακές θέσεις του κόμματος ανέλυσε ο Νίκος Μπίστης δίνοντας το έναυσμα για την ολική ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη και την επαναφορά της χώρας σε έναν προοδευτικό δρόμο με κεντρικό άξονα τις αρχές της Αριστεράς. 

Ακολούθησε η έγκριση των νέων μελών και πραγματοποιήθηκε η εκλογή της εφταμελούς εφορευτικής επιτροπής που θα διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές το διάστημα 1-3 Απριλίου. 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 14-17 Απριλίου και οι υποψηφιότητες των αντιπροσώπων, μπορούν να κατατίθενται στην Εφορευτική Επιτροπή της Ο.Μ. Ελασσόνας έως και τις 24 Μαρτίου. 

Το παρόν στη συγκέντρωση έδωσε και ο γραμματέας της Ο.Μ. Φαλάνης Θανάσης Καραίσκος ενώ καλύφτηκε από τα ΜΜΕ: Εφ.Ελευθερία, Εφ.Αναγνώστης και Ράδιο Ελασσόνα 88,4.

Η Ο.Μ. Ελασσόνας ευχαριστεί την διεύθυνση για την φιλοξενία στο χώρο της.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.