Στον Μητροπολίτη Ελασσόνας ο νέος διοικητής της Π.Υ.Λάρισας

Εθιμοτυπική επίσκεψη και συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Διοίκησης Ν. Λάρισας Πύραρχος Νικόλαος Λ. Μητσιογιάννης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτωνα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως ζητώντας και λαμβάνοντας ο νέος Διοικητής την ευλογία και τις ευχές για την ανάληψη των νέων καθηκόντων. Ακολούθησε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, εστιάζοντας σε θέματα κλιματικής κρίσης και προστασίας του πολίτη καθώς και πυρασφάλειας, εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε την αμέριστη στήριξη και συνδρομή της τοπικής εκκλησίας στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, τονίζοντας επί λέξει ότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού τον  φυσικό πλούτο της επαρχίας και της χώρας μας γενικότερα.

Στη συνέχεια ο Διοικητής ενημέρωσε για το νέο Νομοθετικό Πλαίσιο Πυρασφάλειας και εξετάστηκε η δυνατότητα ενημέρωσης των πολιτών, μέσω των υπηρεσιών της Ιεράς Μητροπόλεως, με σκοπό να αποφευχθεί η επιβολή διοικητικών και χρηματικών προστίμων. Τέλος ο Σεβασμιώτατος δώρησε στον νέο Διοικητή εικόνα της Παναγίας προς ανάμνηση της επισκέψεως.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.