Μια διαφορετική εκδρομή: Το Νηπιαγωγείο Καλλιθέας επισκέφτηκε το καταφύγιο αδέσποτων στην Ελασσόνα

Μια διαφορετική εκδρομή πραγματοποίησε το Νηπιαγωγείο, Καλλιθέας, το οποίο συμμετέχει σε πρόγραμμα προώθησης του εθελοντισμού, καθώς επισκέφθηκε το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην Ελασσόνα. 

Τα μικρά παιδάκια, τα οποία συνοδευόταν από την δασκάλα τους και εκπρόσωπο των γονέων του Νηπιαγωγείου, γνώρισαν τα σκυλάκια που ζουν εκεί, τα χάιδεψαν και προσέφεραν συμβολικά ένα σπιτάκι σκύλου στο δημοτικό κατάλυμα. 

Στην επίσκεψη, παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει: «Υποδεχτήκαμε στο Καταφύγιο Αδέσποτων του Δήμου Ελασσόνας τους μαθητές, τις μαθήτριες, την εκπρόσωπο των γονέων και τη νηπιαγωγό του Νηπιαγωγείου Καλλιθέας, οι οποίοι συμμετέχουν σε πρόγραμμα προώθησης του εθελοντισμού και προσέφεραν συμβολικά ένα σπιτάκι σκύλου στο δημοτικό κατάλυμα. 

 Ο σεβασμός στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και η προστασία τους ξεκινά από το σχολείο και την οικογένεια. Συγχαρητήρια στη νηπιαγωγό κ. Τασούλα Τσενικίδου και τους γονείς των νηπίων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα». 
elassona884.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.