Δια χειρός… του προπονητή του ΠΟΕ Βαγγέλη Μόρα η κλήρωση των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής

Δια χειρός…του προπονητή του ΠΟ Ελασσόνας Βαγγέλη Μόρα διενεργήθηκε η κλήρωση των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για τη Super League 2, ο οποίος μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Μωυσίδη παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Athens City Centre», την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου ανέφερε στον χαιρετισμό του: «Η ΕΠΟ προσπαθεί να αναβαθμίσει όλες τις εκδηλώσεις της. Όπως κάναμε στην κλήρωση του Κυπέλλου, αποφασίσαμε ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε τις κληρώσεις των πρωταθλητών των ομίλων της Γ’ Εθνικής στη Super League 2 και αυτή των πρωταθλητών των Ενώσεων στη Γ’ Εθνική. Θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς από τις 7 ομάδες της Γ’ Εθνικής θα προβιβαστούν οι τέσσερις και από τις 56 ομάδες των ΕΠΣ θα ανέβουν οι 24. Η ΕΠΟ θα βρίσκεται κοντά στις διοργανώσεις αυτές».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων Άγγελος Δανιήλ σημείωσε: «Οι δύο κληρώσεις που θα κάνουμε σήμερα, αποτελούν δείγμα της βαρύτητας που δίνει η ΕΠΟ στο τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς αποτελούν τη βάση για τις Εθνικές ομάδες. Το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων, οι ημερομηνίες και τα γήπεδα θα γίνουν γνωστά άμεσα, έναν μήνα πριν από τους αγώνες.

Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα διεξαχθεί μπαράζ των ομάδων της Γ’ Εθνικής για την άνοδο στη Super League 2, καθώς από τη νέα σεζόν οι 4 πρωταθλητές της κατηγορίας, θα παίρνουν απευθείας την άνοδο, όπως προβλέπει η προκήρυξη».

Το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ θα αρχίσει 16-17 Απριλίου.

Από τους επτά πρωταθλητές, οι τέσσερις ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τη Super League 2. Όπως είναι γνωστό από πέρυσι, υπάρχουν αυστηρές προϋποθέσεις συμμετοχής στη Super League 2, οι οποίες περιλαμβάνουν μετοχικό κεφάλαιο μιας ΠΑΕ ύψους 350.000 ευρώ και εγγυητική επιστολή 150.000 ευρώ.

Το πρόγραμμα στους 8 ομίλους των μπαράζ πρωταθλητών των ΕΠΣ:

1η αγωνιστική 17/4
2ος όμιλος-4ος όμιλος
7ος όμιλος-5ος όμιλος
1ος όμιλος-6ος όμιλος
Ρεπό: 3ος όμιλος

2η αγωνιστική 20/4
6ος όμιλος-2ος όμιλος
5ος όμιλος-1ος όμιλος
3ος όμιλος-7ος όμιλος
Ρεπό: 4ος όμιλος

3η αγωνιστική 1/5
1ος όμιλος-7ος όμιλος
4ος όμιλος-5ος όμιλος
3ος όμιλος-2ος όμιλος
Ρεπό: 6ος όμολος

4η αγωνιστική 8/5
2ος όμιλος-5ος όμιλος
6ος όμιλος-3ος όμιλος
1ος όμιλος-4ος όμιλος
Ρεπό: 7ος όμιλος

5η αγωνιστική 11/5
2ος όμιλος-1ος όμιλος
7ος όμιλος-6ος όμιλος
4ος όμιλος-3ος όμιλος
Ρεπό: 5ος όμιλος

6η αγωνιστική 15/5
4ος όμιλος-7ος όμιλος
3ος όμιλος-1ος όμιλος
5ος όμιλος-6ος όμιλος
Ρεπό: 2ος όμιλος

7η αγωνιστική 22/5
5ος όμιλος-3ος όμιλος
6ος όμιλος-4ος όμιλος
7ος όμιλος-2ος όμιλος
Ρεπό: 1ος όμιλος

elassona884.gr με πληροφορίες από το onsports.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.