Ξεκινούν τη Δευτέρα οι δηλώσεις άρδευσης στο Δήμο Ελασσόνας - Πρόστιμο 20 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

 Ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου η κατάθεση των αιτήσεων - δηλώσεων άρδευσης από τους ενδιαφερόμενους καλλιεργητές για την αρδευτική περίοδο 2022. Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων διαρκεί μέχρι τις 10 Μαΐου 2022.

Όπως προβλέπεται στον Κανονισμό άρδευσης του Δήμου Ελασσόνας, όσοι επιθυμούν να κάνουν χρήση του δημοτικού δικτύου, θα πρέπει να δηλώσουν τις αρδευόμενες καλλιέργειες, να καταβάλουν τα τέλη άρδευσης και να τηρούν το ωρολόγιο πρόγραμμα που καταρτίζεται για κάθε τοπικό δίκτυο. Η αρδευτική περίοδος διαρκεί από τις 25 Απριλίου και έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Τα τιμολόγια της άρδευσης παραμένουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και επιβάλλεται πρόστιμο 20,00 ευρώ για όλες τις εκπρόθεσμες δηλώσεις, δηλαδή τις δηλώσεις που θα κατατεθούν μετά τις 10 Μαΐου 2022.

Ο Δήμος Ελασσόνας καλεί όλους τους αρδευτές να καταθέσουν τις δηλώσεις τους εμπρόθεσμα από 11/4 έως 10/5, προκειμένου να καταρτισθούν εγκαίρως τα ωρολόγια προγράμματα και να αποφευχθούν καθυστερήσεις και περιττές δαπάνες.

Οι αιτήσεις θα γίνονται αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο στο Δημαρχείο Ελασσόνας και μετά από ραντεβού στο τηλέφωνο 24930-24444.

Επισημαίνεται ότι δεν έχουν δικαίωμα χρήσης του δικτύου όσοι οφείλουν τέλη άρδευσης από προηγούμενα έτη και δεν έχουν κάνει ρύθμιση οφειλών.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.