Αστ.Μαντζιώκας: Δεσμεύομαι να συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, να είμαι δίπλα σας και όλοι μαζί δίπλα στον πολίτη

Σε ανάρτηση του, ο Υποστράτηγος κ. Αστέριος Μαντζιώκας, μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων, την προαγωγή του και την παραμονή του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας αναφέρει τα εξής: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς, μία-μία, έναν-έναν ξεχωριστά, όλες και όλους τους συνεργάτες, συναδέλφους αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους της Περιφέρειάς μας, γιατί χωρίς τη δική τους στήριξη και εμπιστοσύνη, δεν θα είχα την τιμή να συνεχίσω να υπηρετώ το Σώμα που αγαπώ.

Δεσμεύομαι να συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, να είμαι δίπλα σας και όλοι μαζί δίπλα στον πολίτη, που θέλει τον αστυνομικό κοντά του για να νιώθει ασφαλής.

Οι συνθήκες είναι δύσκολες και μπορεί να γίνουν ακόμη δυσκολότερες, έχουμε όμως χρέος απέναντι στην κοινωνία να υπερασπίσουμε το νόμο και το δίκαιο, ξεπερνώντας τους εαυτούς μας και όλα τα εμπόδια.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, γιατί με τη δική τους "ανοχή" και στήριξη, πορεύομαι όλα αυτά τα 37 χρόνια που υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία».

Αστέριος Ηρ. Μαντζιώκας
Υποστράτηγος

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.