Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Κιλελέρ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των αντιδημάρχων του Δήμου Κιλελέρ, οι οποίοι ορίστηκαν με απόφαση του δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου.

Τη νέα αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχιλλέας Χατζούλης  με θητεία έως τις 31.08.22.

Ύστερα από την παραίτηση του Γιάννη Κουκούτση τη θέση του αντιδημάρχου ΔΕ Πλατυκάμπου καταλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Τριαντάφυλλος Τσινούλης με θητεία έως τις 31.08.22.

Παραμένει αντιδήμαρχος η Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη με αντικείμενο το Περιβάλλον, την Ενέργεια, την Καθαριότητα, το  Πράσινο, και τον Μηχανολογικό Εξοπλισμό.

Ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κουκούτσης εντεταλμένος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας και του ανατίθεται ο συντονισμός και η διασύνδεση των δράσεων του Δήμου και των υπηρεσιών του, σε συνεργασία με τον καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο, με τις  αγροτικές –  κτηνοτροφικές δραστηριότητες των δημοτών.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να τα ασκεί ο Αντιδήμαρχος Αχιλλέας Χατζούλης  που αναπληρώνει το Δήμαρχο.

Τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων  που απουσιάζουν  ή κωλύονται ασκεί ο Αντιδήμαρχος Αχιλλέας Χατζούλης και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων που απουσιάζουν ή κωλύονται θα τις ασκεί ο Δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Αχιλλέας Χατζούλης: «Συνεχίζουμε αταλάντευτα το έργο που ξεκινήσαμε ως «Νέο Κιλελέρ» το 2014 με επικεφαλής τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΠΕΔ  Θεσσαλίας Θανάση Νασιακόπουλο».

Τριαντάφυλλος Τσινούλης: «Με στόχο την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας συνεχίζουμε το επιτυχημένο έργο της Δημοτικής Αρχής. Καθημερινά είμαστε δίπλα τους με τα τηλέφωνα ανοιχτά δίνοντας λύση στα προβλήματα που ανακύπτουν».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.