Εθιμοτυπική επίσκεψη Μπίζιου στο νέο Διοικητή της 1ης Στρατιάς

 Το νέο Διοικητή της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ Αντιστράτηγο κ. Άγγελο Χουδελούδη επισκέφτηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν στρατιωτικά θέματα με έμφαση στο ρόλο της 1ης Στρατιάς που αποτελεί έναν σπουδαίο σχηματισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην αναδιάρθρωση της στρατιωτικής διοίκησης της χώρας στα πλαίσια της οποίας, η 1η Στρατιά θα είναι η μεγαλύτερη μείζονα διοίκηση των χερσαίων δυνάμεων όλης της Ελλάδας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου δήλωσε:

«Επισκέφτηκα το νέο Διοικητή ης 1ης Στρατιάς κ. Άγγελο Χουδελούλη, τον οποίο και συνεχάρην για την ανάληψη των νέων, σημαντικών καθηκόντων του. Ένας άξιος στρατιωτικός αναλαμβάνει στα χέρια του τη διοίκηση του μεγαλύτερου στρατιωτικού σχηματισμού της πατρίδας μας, σε μια κρίσιμη περίοδο.

Ευχήθηκα στο νέο διοικητή καλή επιτυχία στα καθήκοντά του. Είμαι σίγουρη πως θα ανταποκριθεί με αίσθημα καθήκοντος και υψηλής ευθύνης στο νέο του ρόλο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ εκσυγχρονίζει το στράτευμα, ενδυναμώνει το αξιόμαχό του, στέκεται δίπλα στους Έλληνες στρατιώτες και στρατιωτικούς».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.