Συριζα-Π.Σ Ελασσόνας: Την Κυριακή 15 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι τον Αλέξη Τσίπρα

Την Κυριακή στις 15 του Μάη, στην μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καλούμε κάθε σύντροφο και φίλο, κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη, κάθε αριστερό να μας εμπιστευτεί, να γίνει μέλος του κόμματός μας και να έρθει στη κάλπη για να ψηφίσει, για Πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα.

Όλοι εμείς, άνθρωποι με διαφορετικές παραδόσεις, αριστεροί, σοσιαλιστές, αγωνιστές του κομμουνιστικού, οικολογικού και φεμινιστικού κινήματος, πολίτες προοδευτικοί και δημοκράτες από τον ευρύτερο χώρο της αριστεράς, το κέντρο, μέχρι τις παρυφές της λαικής δημοκρατικής δεξιάς, συνδιαμορφώνουμε μαζί τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για ένα κόμμα αριστερό, μαζικό, λαικό, ριζοσπαστικό και δημοκρατικό. Ψηφίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα! Δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στην Αριστερά, στην ελπίδα, στις διαχρονικές της αξίες! Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας

-Ποιοι ψηφίζουν για Πρόεδρο;

Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω.

Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα.

Όσοι εγγραφείτε την ημέρα της ψηφοφορίας ή είστε ήδη μέλη αλλά έχετε εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Όσοι είστε ήδη μέλη και έχετε εγγραφεί ως τις 21/3/2022 μπορείτε να ψηφίσετε επίσης σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

*Για τη διευκόλυνσή σας, αν δεν είστε ήδη μέλη ή έχετε εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορείτε να συμπληρώσετε από τώρα και να έχετε μαζί σας τη φόρμα εγγραφής μέλους, την οποία βρίσκετε εδώ: https://www.syriza.gr/ekloges/FORMA-EGGRAFHS.pdf

-Ποιοι ψηφίζουν για την Κεντρική Επιτροπή;

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022.

Ψηφίζετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στην οποία ανήκετε.

-Πότε ψηφίζω;

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 8.00 μ.μ.

-Πού ψηφίζω;

-Την Κυριακή 15 Μαίου του 2022, από τις από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 8.00 μ.μ., στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας στη κεντρική πλατεία της πόλης, στον 3ο όροφο.

-Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.

*Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.