Συνεδριάζει την Πέμπτη 5/05 το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει δια ζώσης την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 2:30 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Ορισμός υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2022. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
2. Έγκριση ολιγοήμερης παράτασης της αρδευτικής περιόδου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
3. Απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Απριλίου στον ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
4. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
5. Εξέταση αιτήματος του Συλλόγου των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
6. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος (καφενείου) της Κοινότητας Συκαμινέας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
7. Εξέταση αιτήματος μίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση «Μπαχτσέδες» του Οικισμού Αναλήψεως για την εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
8. Εξέταση αιτήματος για επιμήκυνση της μισθωτικής περιόδου από 9 σε 15 έτη ήδη μισθωμένης δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Μεσοχωρίου. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
9. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής καθορισμού του μισθώματος δημοτικού χώρου στην Κοινότητα Κεφαλοβρύσου. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
10. Έγκριση τροποποίησης των σχετικών αποφάσεων για την εκμίσθωση των δημοτικών χώρων εκδηλώσεων. Εισηγητής Γ. Κυριλλιδης.
11. Έγκριση συμπληρωματικών προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Ελασσόνας για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
12. Έγκριση χορήγησης δικαιώματος διέλευσης δημόσιου δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Κοινότητα Ελασσόνας. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
13. Υποστήριξη της πρωτοβουλίας της βουλευτή Λίτσας Λιακούλη για τη συντήρηση του αρχείου της βιβλιοθήκης της Οικονομείου Σχολής από τον Πρόεδρο της Βουλής. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.