Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Ελασσόνας

Σε αποχαιρετιστήρια επιστολή του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ελασσόνας και Περιχώρων κ. Ιωάννης Παπακώστας, αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή της ολοκλήρωσης της θητείας μου και μετά από πολλά χρόνια συμμετοχής μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ελασσόνας και Περιχώρων, ολοκληρώνεται ένας μακρόχρονος κύκλος ως πρόεδρος, γι’αυτό αισθάνομαι βαθιά υποχρέωση αποχαιρετώντας σας, να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.  
                       
Κλείνει μία σημαντική περίοδος για εμένα όπου περιλαμβάνει πολλά και προσωπικά χρόνια γεμάτα εμπειρίες. Μέχρι και σήμερα όλα αυτά τα χρόνια λειτουργήσαμε με αρχές, με αξίες και με διαφάνεια, όπου στόχος μας και επίκεντρο είχαμε τον άνθρωπο και πιο συγκεκριμένα κυρίως τον Πολύτεκνο.  Προσπαθήσαμε να στηρίξουμε αυτή την ευπαθή ομάδα του πληθυσμού και να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πολυτέκνων συμπολιτών μας και πιστεύω ακράδαντα ότι καταφέραμε να μεταδώσουμε μια θετική εικόνα αισιοδοξίας και ελπίδας πως οι Πολύτεκνοι υπάρχουν και επιβιώνουν ιδιαίτερα τα τελευταία αυτά επώδυνα χρόνια.           
                                                                                                       
 Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων για την αγαστή και όμορφη συνεργασία που είχαμε, όπου αυτό που καθόρισε και την πορεία του Συλλόγου. Οφείλω όμως να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις θερμές μου ευχαριστίες μου και ως προς τους πολύτεκνους του Συλλόγου Πολυτέκνων Ελασσόνας αλλά και τις τοπικές αρχές και τοπικούς φορείς που στήριξαν με ποικίλους τρόπους τον Σύλλογο και το έργο μας. Ευχαριστώ επίσης και τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης για την καλή συνεργασία που είχαμε και την στήριξή τους που μας παρείχαν.   
 
Σας ευχαριστώ θερμά όλους».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.