Πάνε πακέτο Δόξα Βλαχογιαννίου και Α' ΕΠΣΛ

Αίσιο τέλος μετά από μία δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά που βρήκε την ομάδα της "Δόξας Βλαχογιαννίου" με την λήξη των αγώνων κατάταξης play out ξανά στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΝ Λάρισας την Α' DE-TOX.
Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας σε συνδυασμό με την εμπειρία της διοίκησης έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα που θα αγωνίζεται για 14η συνεχή χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του νομού Λάρισας. Η πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια δείχνει ότι ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ και Α' DE-TOX πάνε πακέτο!!!
Με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, την Πέμπτη το βράδυ η διοίκηση παρέθεσε τραπέζι στην ομάδα που έγινε στην ταβέρνα "Το Αγνάντι" στο Δομένικο Ελασσόνας, ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή της ομάδας Κυπαρίσση Άγγελου, με την παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Ελασσόνας Τσούρη Κίμωνα, Ταζέ Έλενα και του προέδρου ΔΔ Βλαχογιαννίου Παπακυπριανού Ανδρέα.
Σύσσωμη η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τις ευχαριστίες στον φίλο της ομάδας Γκουρομπίνο Δημ. Γεώργιο για την ευγενική χορηγία των κρεάτων (αρνιά) του τραπεζιού
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.