Νίκος Γάτσας: «Ο αγώνας για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, για δίκαιους μισθούς και νέες θέσεις εργασίας, είναι διαρκής και εντατικός

 Στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Χρ. Παπαδημητρίου.

Σε δήλωσή του με την ευκαιρία της επετείου ο δήμαρχος Ελασσόνας τόνισε: "Τιμούμε σήμερα τους διαχρονικούς αγώνες των εργαζομένων για την κατοχύρωση αυτονόητων εργατικών δικαιωμάτων και την επιβολή ουσιαστικών εργασιακών μεταρρυθμίσεων.

Η 1η Μαΐου δηλώνει και υπενθυμίζει ότι ο αγώνας για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, για δίκαιους μισθούς και νέες θέσεις εργασίας, είναι διαρκής και εντατικός.

Παρά τα σημαντικά βήματα που έχει κάνει η χώρα μας σε θέματα κατοχύρωσης της ίσης αμοιβής και της προστασίας των εργαζομένων από την απλήρωτη υπερεργασία, την ανασφάλιστη εργασία και την εκμετάλλευση, η τρέχουσα συγκυρία της υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης οδηγεί ήδη σε υποβάθμιση του επιπέδου προστασίας, κάτι που οι θεσμικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων και της αυτοδιοίκησης καλούμαστε να αποτρέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.