Κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ - Tα εκλογικά κέντρα στην ΠΕ Λάρισας

Την Κυριακή στις 15 Μαΐου ο ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ πραγματοποιεί εκλογικές διαδικασίες ,για την εκλογή του προέδρου του κόμματος καθώς και της Κεντρικής Επιτροπής, συνέχεια του 3ου Συνεδρίου που έγινε 14 έως 17 Απριλίου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Λάρισας αναφέρονται τα εξής:

Για τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία , η πολιτική, κομματική και οργανωτική δραστηριότητα είναι στραμμένη στο μεγάλο ραντεβού τις 15ης Μαΐου. Θέλουμε να είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Θέλουμε να δοθεί μέσα από την εκλογική διαδικασία ένα σαφές μήνυμα για την ενότητα και την συνοχή του κόμματος.

Να τους στείλουμε πίσω τον λογαριασμό για όλα τα δεινά που έχουν βρει την χώρα μας, τα τελευταία χρόνια κι ένα ηχηρό μήνυμα: Η προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία έρχεται και θα φέρει την πολιτική αλλαγή κάνοντας νέα αρχή με το λαό για το λαό.

Καλούμε κάθε πολίτη, κάθε δημοκράτη, να γίνει στις 15 Μαΐου μέλος του κόμματος, να ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα και να συστρατευτεί στη μάχη για να διαμορφωθεί μια προοδευτική διακυβέρνηση για το καλό του τόπου.

Οι 5+1 δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα όπως αυτές ανακοινώθηκαν από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ, αποτελούν αναγκαίες προϋποθέσεις για την αντιστροφή της πορείας φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας και την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Ταυτόχρονα αποτελούν βάση για την προγραμματική και πολιτική σύγκλιση των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας μας.

Αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ

Πλαφόν στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Φορολόγηση και διανομή στους καταναλωτές των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας.

Ρύθμιση χρεών των μικρομεσαίων και αγροτών. 

Ανασυγκρότηση του ΕΣΥ.
Συν μία 6 . Αφορά την επαναρύθμιση της αγοράς εργασίας, την στήριξη της δημόσιας Εκπαίδευσης, αλλά και την στεγαστική πολιτική για τη νέα γενιά και δεν μπορούν να είναι πολυτέλεια το 2022.

Το δίλημμα "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα "στο οποίο αναφέρθηκε ο σ Αλέξης Τσίπρας στο 3ο Συνέδριο, δεν είναι εφεύρεση της στιγμής, αλλά στοιχείο έμπνευσης για πολιτικές που αναγνωρίζονται στην προοπτική του σοσιαλισμού με δημοκρατία και ελευθερία.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων, της μεγάλης εργοδοσίας, του καρτέλ ενέργειας, των ολιγαρχών του τύπου.

Οι στόχοι που θέτει ο ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ είναι εφικτοί ,δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος, αλλά αντίθετα θα δώσουν ανάσα στην οικονομία. . Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν τους θέτει σε προτεραιότητα καθώς η πολιτική της, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ.

Στις 15 Μαΐου ενισχύουμε με την συμμετοχή μας την μαζικοποίηση του κόμματος. Στέλνουμε μήνυμα δυσαρέσκειας στην ΝΔ και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη «για την αρχή του τέλους της»

Ανασυγκροτούμε τις δυνάμεις μας και στεκόμαστε μ ενότητα κι αγώνα απέναντι στις πολιτικές που γεννούν και αυξάνουν καθημερινά τις ακραίες ανισότητες, μαζί με τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που μπορούμε και πρέπει να καθορίσουμε μαζί το παρόν και το μέλλον.

ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 15 ΜΑΗ

Η ψηφοφορία αρχίζει στις 8 το πρωί και λήγει στις 8μμ.

Πρέπει να έχουμε μαζί μας την αστυνομική ταυτότητα ,καθώς και 3 ευρώ, ως συμμετοχή .

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ για εκλογή του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα και για ΚΕ (ΔΥΟ ΚΑΛΠΕΣ)

ΛΆΡΙΣΑ: 1ο Λύκειο Λάρισας Ανθίμου Γαζή και Ηπείρου(είσοδος από Φαρμακίδου) (4) Εκλογικά τμήματα . Κάθε εκλογικό τμήμα έχει δύο κάλπες. Μια για να ψηφιστεί ο πρόεδρος σ. Αλέξης Τσίπρας. Για τον σ . πρόεδρο ψηφίζουν άπαντες, αρκεί να γίνουν μέλη την στιγμή της ψηφοφορίας. Στη δεύτερη κάλπη για την ΚΕ ψηφίζουν οι αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν και συμμετείχαν στο 3ο Συνέδριο.

ΦΑΛΑΝΗ : Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης (Πιεατρουλούγκα 1) Εκλογικό κέντρο με δύο κάλπες μια για την εκλογή του προέδρου και μια για την εκλογη της ΚΕ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ :Γραφεία της ΟΜ Τυρνάβου (Κεντρική πλατεία Τυρνάβου).Με δύο κάλπες μια για την εκλογή του προέδρου , και μία για την εκλογή της ΚΕ.

ΕΛΑΣΣΌΝΑ: Γραφεία της ΟΜ Ελασσόνας (Κεντρική πλατεία Ελασσόνας). Με δύο κάλπες ,μια για την εκλογή του προέδρου και μια για την εκλογή της ΚΕ.

ΑΓΙΑ: Αίθουσα δημοτικού Συμβουλίου (δίπλα στο πολιτιστικό κέντρο Χρυσαλίδα ) Με δύο κάλπες, μια για την εκλογή του προέδρου και μια για την εκλογή της ΚΕ.

ΦΆΡΣΑΛΑ: Γραφεία ΟΜ Φαρσάλων (Κεντρική πλατεία Φαρσάλων) .Με δύο κάλπες, μία για την εκλογή του προέδρου και μία για την εκλογή της ΚΕ.

ΔΉΜΟΥ ΤΕΜΠΏΝ: ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Ειρηνοδικείο Κισσάβου) Με δύο κάλπες, μια για την εκλογή του προέδρου και μια για την εκλογή της ΚΕ.

ΔΉΜΟΥ ΚΙΛΕΛΈΡ: ΝΙΚΑΙΑ( Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας (Εθνάρχου Μακαρίου 181) .Με δύο κάλπες, μια για την εκλογή του προέδρου και μία για την εκλογή της ΚΕ.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ για εκλογή του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα(Μία κάλπη)

ΓΙΑΝΝΟΎΛΗ. 1ο Δημοτικό σχολείο (Πλατεία Μικρασιατών) .Μια κάλπη, μόνο για όσους θέλουν πρώτα να γίνουν μέλη του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ και να ψηφίσουν τον πρόεδρο σ Αλέξη Τσίπρα.

ΓΟΝΝΟΙ:( Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων πρώην Δημαρχείου Γόννων) .Μια κάλπη μόνο για την εκλογή του προέδρου.

ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ: Πρώην Δημαρχείο Πλατυκάμπου. Μια κάλπη μόνο για την εκλογή του σ. Αλέξη Τσίπρα.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.