Ο Αχιλλέας Ζανιάς νέος πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Επ.Ελασσόνας

Νέος Πρόεδρος στο Σύλλογο Πολυτέκνων Επαρχίας Ελασσόνας αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Ζανιάς στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 25 Μαΐου 2022, με τον Γιάννη Παπακώστα, μετά από πολλά χρόνια συμμετοχής του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, να παραδίδει την σκυτάλη. 

 Σε δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

 «Εκ μέρους του απερχόμενου προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ελασσόνας και Περιχώρων. Σας ευχόμαστε καλή θητεία με ομαδικό πνεύμα εργασίας και συνεργασίας να ανταπεξέλθετε άξια στο σημαντικό έργο που καλείστε να υπηρετήσετε. 

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ελασσόνας και Περιχώρων αποτελείται από τους : 
Ζανιά Αχιλλέα ( Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων) 
Κρανιώτη – Καραγκούνη Παναγιώτα (Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων) 
Λιάπη Προβίδα Αναστασία ( Γεν.Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων) 
Μιχαλές Ιωάννης ( Ταμίας του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων) 
Αλεξάκη Μαριάννα ( Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων) 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο , θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Πολύτεκνους για την εξαγωγή των εκλογών και όλοι μαζί οι Πολύτεκνοι να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην πρόοδο του Συλλόγου να ανακτήσει την χαμένη αίγλη του στις απαιτήσεις που υπάρχουν στη δύσκολη συγκυρία των καταστάσεων που διανύουμε.

Επίσης το νέο Δ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Παπακώστα Ιωάννη και όλα τα απερχόμενα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων που έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους στο Σύλλογο Πολυτέκνων Ελασσόνας και Περιχώρων».

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.