Άνετη επικράτηση για τις Παγκορασίδες του ΓΣΕΕ - Πανάξια πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΠΣΕΚΕΛ

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση,  οι Παγκορασίδες του ΓΣΕΕ, έχοντας και ώθηση από τους φιλάθλους της ομάδας, επικράτησαν με 3-0 σετ του ΣΠΑ Καρδίτσας και προκρίθηκαν στις 8 καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας και συνεχίζουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Όλη η ομάδα απέδωσε, όπως ακριβώς έπρεπε, με δυνατό σερβίς και τελειωμένες ''κόντρες '' μπάλες, με πάθος στην άμυνα και φοβερή αλληλοκάλυψη σε όλο το γήπεδο!

Με τη λήξη του παιχνιδιού οι αθλήτριες του Γυμναστικού έγιναν ένα κουβάρι και αφιέρωσαν τη νίκη τους στον υπέροχο και πολυπληθή φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας και η ατμόσφαιρα θύμιζε εποχές, που  ο Γυμναστικός  συμμετείχε στα Εθνικά πρωταθλήματα και πρωταγωνιστούσε  στα Πανελλήνια πρωταθλήματα με μεγάλη επιτυχία.

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση του τμήματος volley απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον υπέροχο - πραγματικά - κόσμο που ήταν ο 7ος παίκτης της ομάδας και περιμένουν ανάλογη βοήθεια  στη φάση των ''8'' αφού και πάλι η ομάδα της Ελασσόνας θα αγωνιστεί στην έδρα της με τον νικητή της αναμέτρησης ΓΣ. Δεσκάτης - Α.Ο. Σουφλάρια.

A.N.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.