Σε αθλητικά έργα στην Ελασσόνα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

 Τα υπό  εξέλιξη έργα για την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελασσόνα επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα. 

Ο κ. Αγοραστός ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Ελασσόνας όπου τοποθετήθηκε νέο σκέπαστρο στις κερκίδες του γηπέδου ενώ εξελίσσονται οι εργασίες για την εγκατάσταση  αυτόματου αρδευτικού συστήματος  και ακολουθεί η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και νέας περίφραξης. Ακόμη, επισκέφτηκε   τα έργα ανακατασκευής του Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή «Αναψυκτήριο»,  που περιλαμβάνει γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις.

«Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ελασσόνα Νίκο Γάτσα και τις τεχνικές μας υπηρεσίες αναβαθμίζουμε αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελασσόνα. Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Με σχέδιο και  στρατηγική χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε χρήσιμα  έργα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και επιπλέον δημιουργούν θέσεις εργασίας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η Περιφέρεια του πολίτη, μια Περιφέρεια διαρκών επιδόσεων και διακρίσεων και στον τομέα του αθλητισμού» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.