Στον Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο με το Κύπελλο ο ΠΟΕ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.Χαρίτωνα, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, κλιμάκιο ποδοσφαιριστών του ΠΟΕ, κρατώντας στα χέρια τους το Κύπελλο της ΕΠΣ Λάρισας, που κατέκτησαν στον πρόσφατο τελικό στο στάδιο Αλκαζάρ, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο της ομάδας Άλκη Χατηβασίλη, τον Γ.Γ. Χρήστο Αγοραστό, τον Γ.Α. Παναγιώτη Μωυσίδη και τον φροντιστή Τάσο Δατσογιάννη.

Ο Μητροπολίτης Ελασσόνας τους δέχθηκε με χαρά στην έδρας της Μητρόπολής και τους συνεχάρη για τη μεγάλη τους επιτυχία που έδωσε χαρά σε όλη την περιοχή.

Ακολούθησε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο να εύχεται στους ανθρώπους του ΠΟΕ ανάλογες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και οι ευχές του θα τους συνοδεύουν πάντα σε κάθε τους αγώνα.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο του ΠΟΕ επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα.

Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές τους αρχικά τους συνεχάρη και δήλωσε ότι με την μεγάλη αυτή επιτυχία έκαναν υπερήφανους όλους τους κατοίκους του δήμου.

Ακολούθησε ολιγόλεπτη συζήτηση όπου έγινε εκτενή αναφορά στα σημαντικά έργα βελτίωσης που γίνονται στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, όπως και σε άλλα γήπεδα του δήμου, με τον δήμαρχο να δηλώνει ότι ο δήμος θα είναι κοντά στην ομάδα και θα τη βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορέσει.  

Ο πρόεδρος του ΠΟΕ Άλκης Χατζηβασίλης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, τονίζοντας ότι η νέα σεζόν θα είναι αρκετά πιο δύσκολη και η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Στο τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος πρόσφερε ως δώρο στον πρόεδρο του ΠΟΕ, το σύμβολο της πόλης.

Στην συνάντηση εκτός του Δημάρχου παραβρέθηκαν, η αντιδήμαρχος Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα, ο  Εντεταλμένος Σύμβουλος Οικονομικών του Δήμου Ελασσόνας Γιώργος Κυριλλίδης, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Θανάσης Καλύβας και η αντιπρόεδρος του ΟΠΚΑΠ Έλενα Ταζέ.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.