Το «σήκωσε» η Ακαδημία Ελασσόνας και ανέβηκε στη Β΄ΕΠΣΛ (φωτ.)

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας και στον 1ο όμιλο το πρωτάθλημα κατέκτησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας κερδίζοντας την άνοδο στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στο δημοτικό γήπεδο του Δρυμού, λόγω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο της Ελασσόνας, η Ακαδημία Ελασσόνας αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Ακαδημία Τυρνάβου και αμέσως μετά το τέλος τους παιχνιδιού έγινε η απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου.

Την απονομή των μεταλλίων πραγματοποίησαν ο Γ.Γ. της ΕΠΣΛ Γιάννης Γκουτζαμάνης και το μέλος της Ένωσης Θανάσης Μπίζιος ενώ το Κύπελλο, αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Μπουχλαριώτης, το παρέδωσε στον πρόεδρο της ομάδας Θανάση Λυγούρα ο οποίος με τη σειρά του το παρέδωσε στους αρχηγούς της ομάδας δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Την φιέστα ανόδου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελασσόνας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σωτήρης Νταφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Πασχόπουλος και Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Έλενα Ταζέ, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο πρώην αντιδήμαρχος Κίμωνας Τσιουρής, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί φίλαθλοι.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.