Τραγωδία στην Ελασσόνα – Σκοτώθηκε το βρέφος τους δύο μέρες πριν τον γάμο τους

 Στο πένθος βύθισε χθεs το απόγευμα την Ελασσόνα, το θλιβερό άγγελμα του θανάτου ενός αβάπτιστου βρέφουs, ενόs αγοριού μόλιs 1Ο μηνών, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην ευθεία έξω από το Κεφαλόβρυσο. Μια πραγματική τραγωδία για το ζευγάρι των νεαρών Ελασσονιτών, καθώς για αύριο Σάββατο είχαν προγραμματίσει τον γάμο τουs και μαζί τη βάφτιση του γιου τουs, του μοναδικού παιδιού τουs που σκοτώθηκε χθεs.

Ένα δυστύχημα που σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 38χροvη μητέρα του-κάτω από συνθήκεs που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόναs- εξετράπη τηs πορείαs του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από το ατύχημα η 38χρονη μητέρα δεν τραυματίστηκε, ενώ, παρά τις έντονες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, το βρέφος, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Η 38χρονη επέστρεφε από το πατρικό της στην Κρανιά Ελασσόνας, στο σπίτι της στην Ελασσόνα, καθώς αύριο είχαν προγραμματίσει γάμο και βάφτιση μαζί.

Να σημειωθεί τέλος ότι το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το αβάπτιστο αγόρι έχασε τη ζωή του.

Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.