Απέραντη θλίψη στην κηδεία του Ιωάννη Ντούφα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο έξω από το Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας

Το απόγευμα της Τρίτης γράφτηκε τελευταία πράξη του δράματος της τραγωδίας που συνέβη της Δευτέρα 13 Ιουνίου, όταν σε τροχαίο δυστύχημα στο Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας, έχασε την ζωή του ο Ιωάννης Ντούφας, κάτοικος Κλεισούρας Ελασσόνας.

Συγγενείς και φίλοι από κοντινά και μακρινά μέρη της Ελλάδας, προσήλθαν στο χωριό για να τον αποχαιρετήσουν, δυσκολευόμενοι να πιστέψουν το αναπάντεχο γεγονός  που του στέρησε τη ζωή.

Ο εκλιπών γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κλεισούρα. Έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Καστοριά με το περίπτερο δίπλα στη λίμνη να αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης. Παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά και εγγόνια.

Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στο πατρικό σπίτι στο χωριό προκειμένου να φροντίσει τους ηλικιωμένους γονείς του. Τραγικές φιγούρες, η ηλικιωμένη μητέρα του, η γυναίκα του και τα παιδιά του, οι αδερφές του και οι λοιποί συγγενείς και φίλοι που προσπαθούσαν να βρουν λόγια παρηγοριάς.

Όλοι είχαν να θυμηθούν και να πουν μια καλή κουβέντα για τον Γιάννη. Πάντα χαμογελαστός και φιλότιμος, προσκαλούσε όλο τον κόσμο στην αυλή του σπιτιού για τους κεράσει. Ήταν το στήριγμα όλης του της οικογένειας και πρόθυμος να βοηθήσει γνωστούς και αγνώστους.

Αιωνία του η μνήμη.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.