Ευ. Λιακούλη: «Η Βερδικούσα εντυπωσίασε, προβάλλοντας την παράδοση και τις ρίζες μας»

 Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Βερδικούσσας  «Η Ομόνοια», παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία στον χαιρετισμό που απεύθυνε, επεσήμανε τα εξής:

«Η μεγάλη λαϊκή εκδήλωση ,στην γραφική πλατεία της Βερδικούσας, με τα όμορφα, αιωνόβια πλατάνια, που τα θυμάμαι από μικρό παιδί, με ζωντάνια και αγάπη για την παράδοση, τη μουσική και τις ρίζες μας , μας γέμισε χαρά και ελπίδα.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, εν μέσω μιας πρωτοφανούς κρίσης, αυτό που πραγματικά χρειάζεται  είναι να ξαναβρεθούμε, να ενωθούμε, να μοιραστούμε, κοινές μνήμες  και να αναστοχαστούμε την πορεία μας, τις δυσκολίες, τις επιτυχίες και αποτυχίες της χώρας μας , μέσα στους αιώνες, με κομβικό σταθμό την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Συγχαρητήρια θερμά στον υπέροχο κόσμο , μικρούς και μεγάλους, που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης και σηματοδοτούν την ιστορία μας.

Η Παράδοση,  ο Πολιτισμός και οι ρίζες μας είναι αυτά που μας στηρίζουν και αυτά που  εγγυώνται τη θετική προοπτική μας .

Η Βερδικούσσα  και η «Ομόνοια» έγιναν φορέας μιας εξαιρετικής εκδήλωσης, για την οποία είμαστε πραγματικά  περήφανοι »

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.