Στο γήπεδο του Δρυμού Δημότσιος – Γάτσας

Στο γήπεδο του Δρυμού Ελασσόνας όπου έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες αναβάθμισης του, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης ο περιφερειακός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος τεχνικών έργων Στέλιος Δημότσιος μαζί με τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκος Γάτσα. 

Στο γήπεδο συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Κεραυνού Δρυμού Βασίλη Μπανταβή, τη διοίκηση του συλλόγου, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γιάννη Γκαντούνα, τον τοπικό σύμβουλο Βαγγέλη Αρσένη και τον ιερέα του χωριού, γνωστό για την αγάπη του για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, π.Ιωάννη Κατσάρα. 

Οι εργασίες συνεχίζονται και συνολικά στο γήπεδο του Δρυμού θα γίνει αφαίρεση και επαναπλήρωση επιφανειακού εδαφικού υποστρώματος, διαμόρφωση εδαφικών κλίσεων με χρήση Laser, εγκατάσταση προπαρασκευασμένου χλοοτάπητα και τελική γραμμογράφηση. 

 Θα γίνει επίσης κατασκευή νέου αρδευτικού δικτύου και θα εκτελεστούν και οι απαραίτητες εργασίες βελτίωσης της αποστράγγισης των αγωνιστικών χώρων, με την δημιουργία καναλιών αποστράγγισης, ενώ θα τοποθετηθούν και νέες εστίες. Το τελικό ύψος των υφιστάμενων εστιών ποδοσφαίρου και η γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.