Αναστάσιος Λάππας: «Η Ελασσόνα είναι μια περιοχή που έχει πολλές δυνατότητες»

Στην εκπομπή του Ράδιο Ελασσόνα, «Πτήση 8.84», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της Τράπεζας Θεσσαλίας κ.Αναστάσιος Λάππας, με την ευκαιρία των σημερινών εγκαινίων του καταστήματος της Ελασσόνας.

Απατώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Ανδρέα Νικούλη, ο κ.Λάππας αναφερόμενος στους λόγους που επιλέγει η Ελασσόνα για την εγκατάσταση νέου τραπεζικού καταστήματος από την Τράπεζα Θεσσαλίας είναι πως η Ελασσόνα είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ιδιόμορφη περιοχή αλλά και μια αρκετά παραγωγική περιοχή, με πολύ και μεγάλη δυναμική στον αγροδιατροφικό τομέα και είναι μια περιοχή που έχει πολλές δυνατότητες να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τον πλούτο που παράγει η ίδια και ότι έχει γύρω της αρκετά χωριά τα οποία είναι πολύ δυναμικά.

Συνεχίζοντας ο κ.Λάππας, προέτρεψε τους επαγγελματίες της περιοχής και όχι μόνο να εμπιστευθούν την Τράπεζα Θεσσαλίας γιατί είναι ασφαλής, είναι ευέλικτη, είναι φιλική και βεβαίως είναι μια Θεσσαλική προσπάθεια.

Τέλος ο κ.Λάππας κάλεσε όλο τον κόσμο της περιοχής να παραβρεθούν σήμερα το βράδυ στα εγκαίνια του καταστήματος της Ελασσόνας, για να γνωρίσουν από κοντά και να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την τράπεζα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της «Τράπεζάς Θεσσαλίας» στην Ελασσόνα (Κωνσταντίνου Οικονόμου και Ισαύρων 1), θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 8:30 το βράδυ.

Σήμερα η Τράπεζα Θεσσαλίας διαθέτει παρουσία σε Τρίκαλα (δυο καταστήματα), Λάρισα (2), Βόλο (2), Καρδίτσα, Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδόνα.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.