Διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας

 Συνεδρίασε χθες με διευρυμένη σύνθεση η ΔΕΕΠ  Λάρισας με ημερήσια  διάταξη τον απολογισμό του  συνεδρίου και του πρώτου 5μήνου του έτους,  καθώς επίσης το σχεδιασμό για την θερινή περίοδο καθώς και tα  οργανωτικά θέματα.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ  Ηλίας Αλ. Σουφλιάς  στην εισήγησή του μεταξύ άλλων  επεσήμανε ότι:

_ είναι μια πανηγυρική συνεδρίαση ανάμεσα στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και το 13ο της ΟΝΝΕΔ  που ξεκινά σήμερα και παράλληλα την ίδια περίοδο οι  ΔΑΚΕ κάθε τομέα και η  ΔΑΠ ΝΔΦΚ κερδίζουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που συμμετέχουν με συντριπτικά  ποσοστά τους αντιπάλους τους.

_ Η  ΔΕΕΠ  και  οι ΔΗΜΤΟ όλων επαρχιών  θα συμμετέχουν  στην Εθελοντική Αιμοδοσία για το μήνα Ιούνιο σε όλο το νομό.

_ Ζήτησε να επικεντρωθούν σε θέματα κομματικής  οργάνωσης και να πέσουν οι δημόσιοι τόνοι σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές διότι έπονται των εθνικών.

_ Παρουσίασε τα  μέλη της β΄φάσης της διεύρυνσης που θα συμμετέχουν στη ΔΕΕΠ.

 Παράλληλα το σώμα ευχαρίστησε  τους Ηρακλή Γερογιώκα , Κώστα Νινίκα & Χάρη Τσιλιάκο για την προσφορά τους ως μέλη της απερχόμενης ΠΕ και συνεχάρη τον  Αχιλλέα Κέλλα για την εκλογή του!

Ακολούθησαν τοποθετήσεις Προέδρων ΔΗΜΤΟ, του Προέδρου ΟΝΝΕΔ, των εκπροσώπων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  και μελών  σε θέματα οργάνωσης και   του σχεδιασμού δράσεων της θερινής περιόδου

Η συνεδρίαση της ΔΕΕΠ  έκλεισε με κλίμα αισιοδοξίας  για την πορεία του κόμματος στη Λάρισα, λόγω της πολύ έντονης παρουσίας νέων ανθρώπων!

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.