Επιτυχημένη η «Λευκή νύχτα» στην Ελασσόνα, οι πωλήσεις όμως δεν ήταν ανάλογες (φωτ.-video)

Υπέροχη ήταν η "Λευκή Νύχτα" που έλαβε χώρα χθες στην Ελασσόνας.

Το βράδυ της Παρασκευής η κεντρική αγορά της πόλης και οι γύρω δρόμοι ήταν γεμάτοι με κόσμο, καθώς τα καταστήματα παρέμειναν ανοικτά έως αργά βράδυ. 

Ο κόσμος αγκάλιασε με θέρμη τη πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας και το Επιμελητήριο Λάρισας, πράγμα που φάνηκε από τη μεγάλη συμμετοχή του στα δρώμενα που είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία της αγοράς.

Το ενδιαφέρον συγκέντρωναν τα καταστήματα με παιδικά παπούτσια, τα είδη δώρων και τα καταστήματα με είδη ρουχισμού, αν και μένει να αποδειχθεί κατά πόσο αυτό μεταφράστηκε σε αύξηση τζίρου.

Η παράταση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τη συγκεκριμένη ημέρα, είχε απόλυτη επιτυχία, αφού αρκετός κόσμος επισκέφτηκε την κεντρική αγορά της Ελασσόνας και έδωσε μία εικόνα αναζωογόνησης.

Οι πωλήσεις, σύμφωνα με τους επαγγελματίες, μπορεί να μην ήταν ανάλογες με τη προσέλευση των επισκεπτών, αλλά το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει ότι η συμμετοχή των ανοικτών εμπορικών καταστημάτων δημιουργεί πάντα συγκέντρωση κόσμου με διάθεση να δει τις βιτρίνες και να διασκεδάσει με μικρές "έξυπνες" αγορές και στη συνέχεια να απολαύσει το ποτό του στα καφέ τις πόλης, τα οποία πλημύρισαν από κόσμο.
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.