Έρχεται το MAMALI ENDURO στο Mamali Festival

 Η 9η πλέον εντουρόβολτα του Mountain Enduro Camp επιστρέφει με νέο αέρα! Με την διακριτική ονομασία Mamali Enduro έρχεται και φέτος να ικανοποιήσει τους αναβάτες με μια απολαυστική διαδρομή. Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 διεξάγεται το Mamali Enduro 2022. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες και ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία enduro!

Η διαδρομή

Το συνολικό μήκος της διαδρομής Mamali Enduro είναι 65 χιλιόμετρα (με μια διακύμανση 5 χιλιομέτρων). Διασχίζει το δάσος οξιάς και είναι χαραγμένη περιμετρικά της κορυφής Μαμαλής σε μια ακτίνα 11 χιλιομέτρων. Τα υψόμετρα στα οποία θα κινηθούν οι αναβάτες κυμαίνονται από 910-1424 μέτρα και το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής είναι κάτω από τη σκιά των δέντρων. Θα υπάρχει σήμανση enduro αλλά και κορδέλες ενώ θα υπάρχουν και σημεία εξόδου από τη διαδρομή και επιστροφή στο χώρο του Mountain Enduro Camp.

Τα πακέτα συμμετοχής είναι δύο: Το απλό πακέτο συμμετοχής στο Mamali Enduro 2022 είναι 15€. Στην τιμή περιλαμβάνεται σάντουιτς και νερό. Το πλήρες πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει σάντουιτς, νερό και T-Shirt και κοστίζει 20€.

Δήλωση συμμετοχής

Δηλώσεις συμμετοχής στο Mamali Enduro πραγματοποιούνται με δύο τρόπους. Ηλεκτρονικά πριν την έναρξη του φεστιβάλ αλλά και στο περίπτερο πληροφοριών μηχανών την Κυριακή 3 Ιουλίου πριν την εκκίνηση του Mamali Enduro. Η πληρωμή και για τους δύο τρόπους δήλωσης συμμετοχής θα γίνει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και πριν την εκκίνηση.

Η προθεσμία για την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο Mamali Enduro 2022 ορίζεται η 26η Ιουνίου 2022. Η δήλωση συμμετοχής προϋποθέτει αποδοχή όλων των όρων συμμετοχής. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής (https://forms.gle/tTN21EkrUp5ZpBSj8)

Πριν την εκκίνηση

Στο περίπτερο πληροφοριών μηχανών του Mountain Enduro Camp θα παρέχονται πληροφορίες αλλά και ακριβείς οδηγίες για όλες τις μηχανοκίνητες δραστηριότητες.

Πριν την εκκίνηση θα πραγματοποιείται ο έλεγχος του απαραίτητου εξοπλισμού. Είναι αυτονόητο ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φοράνε κατάλληλα ελαστικά (σε άριστη κατάσταση), να έχουν φροντίσει για τη σωστή συντήρηση της μοτοσυκλέτας τους και να


διαθέτουν τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό. Επίσης, θα πρέπει να έχουν φροντίσει να φέρουν μπιτόνι με βενζίνη που θα χρησιμοποιήσουν στο μέσο της διαδρομής κατά τον ανεφοδιασμό.

Το πάρκινγκ των μηχανών θα φυλάσσεται τις βραδινές ώρες 10 μμ – 8 πμ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν θα γίνεται έλεγχος του χώρου στάθμευσης.

Εκκίνηση

Ημέρα: Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022

Ώρα έναρξης: 09:30

Ώρα λήξης εκκινήσεων: 10:30

Οι αναβάτες θα ξεκινάνε τμηματικά για λόγους ασφαλείας, σε ομάδες έως τεσσάρων ατόμων από τη ράμπα εκκίνησης του Mamali Enduro.

Κατά τη διαδρομή

Στη διαδρομή θα υπάρχουν τέσσερις σταθμοί ελέγχου (checkpoints), στους οποίους θα βρίσκονται διασώστες αλλά και άνθρωποι της διοργάνωσης. Στο μέσο της διαδρομής (30ο χιλιόμετρο) θα γίνει το διάλειμμα. Εκεί, οι διοργανωτές θα διανείμουν στους αναβάτες νερό, ρυζόγαλο και σάντουιτς. Επίσης, θα βρίσκεται εκεί όχημα ανεφοδιασμού με τα δικά σας μπιτόνια.

Τερματισμός

Ο τερματισμός θα γίνει στην ράμπα εκκίνησης του Mamali Enduro στο χώρο διεξαγωγής του Mountain Enduro Camp στη Μαμαλή.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6944341268 (Βαγγέλης Θεοδοσίου) και 6989465687 (Νίκος Θεοδοσίου). Ώρες: 7:00-10:00 μμ

Το Mountain Enduro Camp πραγματοποιείται με υποστηρικτές την Κοινότητα Βερδικούσιας και το Δήμο Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Λέσχη Mountain Enduro Camp 

Για περισσότερες πληροφορίες

Λέσχη Mountain Enduro Camp URL: mountainendurocamp.net 

Facebook: Mountain Enduro Camp 

YouTube: Mountain Enduro Camp 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.