69χρονος από την Κλεισούρα Ελασσόνας ο νεκρός του χθεσινοβραδυνού τροχαίου στο Κεφαλόβρυσο

Όπως αναφέραμε στη σελίδα μας χθες το βράδυ, θανατηφόροτροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 69χρονο άνδρα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Δεσκάτης, λίγο έξω από το Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας.

Ήταν 20΄ πριν τις 9 το βράδυ, όταν δύο Ι.Χ., κινούμενα προς αντίθετες κατευθύνσεις, συγκρούστηκαν μετωπικά λίγο πιο έξω από το Κεφαλόβρυσο και την παρακείμενη λίμνη. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του πρώτου οχήματος (κινούνταν προς Δεσκάτη) 69χρονος Γιάννης Ντούφας, συνταξιούχος από την Κλεισούρα Ελασσόνας και να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος που εκινείτο προς Ελασσόνα (ιερέας με συγγενικό του πρόσωπο).

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πιθανολογείται πως το ένα από τα δύο οχήματα επιχείρησε προσπέραση σε τρίτο όχημα, κάτι που έφερε και τη μετωπική σύγκρουση.

Και μια τραγική λεπτομέρεια: το χθεσινό τροχαίο συνέβη μόλις 50 μέτρα από το σημείο όπου είχε γίνει το πρόσφατο τροχαίο που συγκλόνισε τη χώρα, με τον τραγικό θάνατο του 10 μηνών βρέφους, οικογένειας Ελασσονιτών!

Προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια του χθεσινοβραδινού τροχαίου στο Κεφαλόβρυσο διενεργεί το Α.Τ. Ελασσόνας.

Γιάννης Μουκίδης – Ανδρέας Νικούλης

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.