Ν.Γάτσας: «Κοινή κάθοδος στις εκλογές με την παράταξη του αντιδημάρχου Δ.Καρανίκα»

Ως ένας συνδυασμός προτίθενται να κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές οι δύο παρατάξεις που συνθέτουν τη Δημοτική Αρχή στο Δήμο Ελασσόνας με τον Νίκο Γάτσα να εκφράζει μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πολιτεία Λαρισαίων», τη θέση του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον δημαρχικό θώκο.

Επιπρόσθετα, ο δήμαρχος απάντησε σε ερωτήματα που σχετίζονται με τα έργα που έχουν γίνει από το 2019 έως σήμερα κάνοντας –παράλληλα- ειδική μνεία στον αγροκτηνοτροφικό χαρακτήρα της περιοχής.

Ο κ.Γάτσας εκλέχθηκε στον δημαρχιακό θώκο από τους δημότες της Ελασσόνας πριν από τρία χρόνια, με την έως τώρα θητεία να κρίνεται ως «πολύ καλή» ή «καλή» σε ποσοστό που αγγίζει το 55% με βάση και την προ διμήνου δημοσκόπηση της εφημερίδας «Πολιτεία Λαρισαίων».

Ο δήμαρχος υπογράμμισε πως έγιναν σημαντικά έργα-τα οποία ανέφερε αναλυτικά» από τη στιγμή που η «Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης» ανέλαβε τα ηνία του δήμου σε συνεργασία με την παράταξη «Ένας Δήμος για Όλους.

Ο Νίκος Γάτσας σημείωσε ότι βελτιώθηκε η σχέση του πολίτη με τον δήμο, αφού πλέον η εξυπηρέτηση είναι καλύτερη, ενώ δημιουργήθηκαν νέες εγκαταστάσεις.

Επιπλέον τοποθετήθηκε για τα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου, ιδιαίτερα αγροτικών δρόμων, ξεκαθαρίζοντας πως χρειάζεται ο απαραίτητος χρόνος για να υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας στον δημοσιογράφο Γιώργο Φακή, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Πολιτεία Λαρισαίων» (Αριθμ. Φυλ.53 – Κυρ 05/06/22 – σελ.8-9)

Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Πολιτεία Λαρισαίων»

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.