Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στον ΠΟ Ελασσόνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας, σε εφαρμογή του άρθρου 6 (έξι)   του νέου ισχύοντος  καταστατικού και με απόφασή του που έλαβε στη συνεδρίαση της 2ας Ιουνίου 2022 

                                           ΣΥΓΚΑΛΕΙ 

σε  ετήσια τακτική  Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση   όλα  τα οικονομικώς  τακτοποιημένα μέλη, συμφώνως  με την  κατάσταση  μελών εχόντων δικαίωμα ψήφου, σε εφαρμογή της παραγράφου 4 του άρθρου 6, και που αναρτήθηκε  στα γραφεία  του σωματείου  και στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  16 Ιουνίου 2022, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  Ελασσόνας,  στην  Κεντρική  Πλατεία, άνωθεν  της  τραπέζης ALPHABANK,  στις  19.30 απογευματινή(7. 30 μ.μ.)

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1.Παρουσίαση των Διοικητικών και Οικονομικών πεπραγμένων   των  ετών 2020/21  και  2021/22.

2.  Παρουσίαση προγραμματισμού και προϋπολογισμού επόμενου έτους 2022/2

3.  Γενικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων  του Σωματείου.

Καλούμε τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη να παρευρεθούν  και να συμμετέχουν ενεργώς στην Γενική Συνέλευση , κατά την ημέρα διεξαγωγής της.

ΣΗΜ: Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν  να συμμετέχουν  ενεργώς  στα Διοικητικά όργανα  του  Σωματείου  να  επικοινωνήσουν  στο  τηλέφωνο: 6977227455 η γραπτώς  στο emailpoelassona@gmail.com.


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Αλκης    Χατζηβασίλης                           Χρίστος  Αγοραστός                               

                                         Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.