Την προσβασιμότητα στην Ι.Μ. Αγίας Τριάδας Σπαρμού Ολύμπου βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την αποκατάσταση της ολίσθησης στο δρόμο που οδηγεί στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού. 

Οι εργασίες περιλαμβάνουν διαπλάτυνση της οδού, άρση καταπτώσεων, αποκατάσταση της ολίσθησης, κατασκευή τοίχου  αντιστήριξης για αποφυγή μελλοντικών καταπτώσεων, ανακατασκευή οδοστρωσίας, αποκατάσταση ασφαλτικών στρώσεων, σήμανση, διαγράμμιση και διευθέτηση ομβρίων υδάτων. 

Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Αποκαταστάσεις – συντηρήσεις ασφαλτικών Δήμου Ελασσόνας» συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 4.500.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Συνεχίζουμε τα έργα ουσίας που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, σε περιοχές της Ελασσόνας. 

Παράλληλα  αποκαθιστούμε την ασφαλή και άνετη πρόσβαση στην ιστορική μονή της Αγίας Τριάδος Σπαρμού στον Όλυμπο, που υποδέχεται πλήθους πιστών και επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.