Νέα προσθήκη για τον ΠΟΕ - Απέκτησε τον Αποστόλη Φουρτούνα

Μια ακόμη μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο ΠΟ Ελασσόνας που απέκτησε νεαρό αμυντικό Αποστόλη Φουτρούνα από τη Δόξα Αργυροπουλίου.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

«Ο ΠΟΕ απέκτησε από την Δόξα Αργυροπουλίου τον νεαρό αμυντικό μέσο  Αποστόλη Φουρτούνα.

O νεαρός χαφ είναι, γεννηθείς στις 19/07/2002, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία από την Δόξα Αργυροπουλίου κατόπιν πήγε στα 15 του χρόνια στις Ακαδημίες της Νίκης Μιχαήλ όπου έμεινε 2 χρόνια και   επέστρεψε στη Δόξα Αργυροπουλίου όπου τα τρία τελευταία χρόνια ήταν ο βασικός αμυντικός χαφ της ομάδας.

Την τελευταία αγωνιστική σεζόν ήταν με διαφορά ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας, σκόραρε 8 γκολ και γενικά βοήθησε τα μέγιστα κάνοντας πολύ καλό  πρωτάθλημα με την ομάδα του που αγωνίζονταν στην μεγάλη τοπική κατηγορία της Λάρισας.

Η  Διοίκηση, ο προπονητής και η ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία με επιτυχίες  και να πετύχει τους προσωπικούς στόχους του με την ομάδα μας .

Καλώς ήρθες Αποστόλη στη οικογένεια του ΠΟ Ελασσόνας.  

Επίσης ο πρόεδρος και  η διοίκηση του ΠΟΕ ευχαριστούν θερμά την Διοίκηση της Δόξας Αργυροπουλίου για την άψογη συνεργασία και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία τη νέα σεζόν».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.