Δήμος Ελασσόνας: «Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ αυτή την Τετάρτη 27 Ιουλίου»

Συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους και υλοποιείται στον Δήμο Ελασσόνας από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας. 

Στη συγκεκριμένη διανομή, για το Δήμο Ελασσόνας, ωφελούμενα είναι 327 νοικοκυριά και θα διανεμηθούν τα ακόλουθα προϊόντα: Ελαιόλαδο, Αλεύρι, Ρύζι, καθώς πρόκειται για τα τελευταία προϊόντα του διαγωνισμού 2019- 2022. Σημειώνεται ότι από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους θα ξεκινήσουν οι διανομές με νέα προϊόντα.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής που είναι ο χώρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας στις παλιές εργατικές κατοικίες, πρέπει να προσέλθουν τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα τους υποδεχθεί από το Δήμο Ελασσόνας μέσω τηλεφωνήματος και μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει.  

Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί αυστηρά ως εξής:  

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ: 

·         09.00 - 10.30

ΑΜΟΥΡΙ, ΑΜΠΕΛΙΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΑΛΗΨΗ, ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ, ΔΟΜΕΝΙΚΟ, ΜΑΓΟΥΛΑ, ΜΕΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΜΕΣΟΧΩΡΙ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΠΡΑΙΤΩΡΙ, ΣΥΚΕΑ 

·         10.30 - 12.00

ΑΓΙΟΝΕΡΙ, ΑΚΡΗ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ, ΒΑΛΑΝΙΔΑ, ΓΕΡΑΝΕΙΑ, ΓΙΑΝΝΩΤΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ, ΚΡΑΝΕΑ, ΛΟΥΤΡΟ.

·         12.00 - 13.00

ΑΕΤΟΡΑΧΗ, ΑΖΩΡΟΣ, ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗ, ΔΟΛΙΧΗ, ΔΡΥΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΡΥΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΣ 

·         13.00 - 14.00

ΛΙΒΑΔΙ, ΛΟΦΟΣ, ΛΥΚΟΥΔΙ, ΜΗΛΕΑ, ΜΙΚΡ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΠΥΘΙΟ, ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ, ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ, ΣΥΚΑΜΙΝΕΑ, ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ.

      14.00 - 16.30

ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ 

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο ΤΕΒΑ  και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα: 2493025440 και 6945591722.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.