Ανοικτή εκδήλωση της “ΝΙΚΗΣ” σήμερα στη Νίκαια Λάρισας

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ» προσκαλεί τους Φίλους του σε ανοικτή συγκέντρωση  στη  Λάρισα  την προσεχή Τρίτη  19  Ιουλίου ώρα 20:00

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στο  κτήμα  «Ερασμία» στη Νίκαια Λάρισας.   

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριος Νατσιός (Δάσκαλος-Θεολόγος-Συγγραφέας), καθώς και στελέχη της «Ομαιχμίας» της ΝΙΚΗΣ, μεταξύ των οποίων οι:

Νικόλαος  Παπαδόπουλος| Δρ. Ιατρικής ΑΠΘ

Ζώης Ζαρταλούδης | Δρ Γεωπονίας, Επιχειρηματίας

Δημήτριος Χιωτακάκος | Δρ Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Τάσος Οικονομόπουλος | Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Αλεξία Τάντση | Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων, Καθ. ξένων γλωσσών.

Η «ΝΙΚΗ», με έδρα την Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε επίσημα το 2019. Διαθέτει γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καθώς και παρουσία με οργανωμένες Κοινότητες σε πολλές δεκάδες πόλεις ανά την Ελλάδα. Με κεντρικό σύνθημα: 

«Καμμία ψήφος στα κόμματα που κατέστρεψαν την Πατρίδα, καμμία ψήφος χαμένη»

η ΝΙΚΗ ενώνει και εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που μέχρι σήμερα απέχουν από την κάλπη, απεχθανόμενοι την διαφθορά και τον εμπαιγμό της κομματοκρατίας. 

Ριζικές διαφοροποιήσεις ξεχωρίζουν τη ΝΙΚΗ από οποιαδήποτε άλλη πολιτική κίνηση:

1. Δεν γίνονται δεκτοί πρώην βουλευτές ή κυβερνητικοί.

2. Ούτε «δεξιά», ούτε «αριστερά»–ενωτικά μπροστά, με οδοδείκτη τις αξίες του Γένους μας.

3. Το πρώτο μη αρχηγοκεντρικό πολιτικό κίνημα που  διαθέτει Συλλογική Ηγεσία με ενιαίο φρόνημα, χωρίς αλαζονεία, αρνούμενο οποιαδήποτε αλλοίωση της πορείας. 

4. Αντικειμενικός Σκοπός της ΝΙΚΗΣ είναι η κατάργηση της κομματοκρατίας: ελαχιστοποίηση του αριθμού βουλευτών, κατάργηση των κρατικών χρηματοδοτήσεων στα κόμματα, λογοδοσία όλων όσοι έχουν βλάψει τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, εκλογή των άξιων μακριά από πελατειακές σχέσεις και κομματικές κλίκες, διαχωρισμό των εξουσιών που σήμερα ελέγχονται από διεφθαρμένους κομματικούς μηχανισμούς.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.