Με αισιοδοξία και χαμόγελα η πρώτη προπόνηση του ΠΟΕ

Διάχυτα n αισιοδοξία, τα χαμόγελα και το οικογενειακό κλίμα στη χθεσινή «πρώτη» του Π.Ο. Ελασσόναs, που ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του ιδιαίτερα δύσκολου φετινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικήs Κατηγορίας.

Να σημειωθεί ότι, λόγω των εργασιών αναβάθμισης που «τρέχουν» αυτό το διάστημα στο Δημοτικό γήπεδο Ελασσόναs, το κύριο μέρος της προετοιμασίας του Π.Ο.Ε. θα γίνεται στο γήπεδο των Παλαιμάχων, στη θέση «Ασμάκι», 2 χιλιόμετρα έξω από την Ελασσόνα. 

Οι διοικητικοί της ομάδας δεν έκρυψαν την πίστη τους πως ο φετινός Π.Ο.Ε. θα συνεχίσει να στοχεύει ψηλά.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών με τn διοίκηση και το νέο τεχνικό «τιμ» και n πρώτη προπόνηση τns ομάδαs πραγματοποιήθηκε χθεs το απόγευμα στο περιποιημένο γήπεδο των Παλαιμάχων τns Ελασσόναs.

Στο νέο ξεκίνημα τns ομάδαs, παρόντεs 29 και πλέον ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι γνώριμοι μεταξύ τουs, αλλά και κάποια νέα πρόσωπα.

Δίπλα τουs ο Ελασσονίτns νέοs προπονnτήs τns ομάδαs Νίκοs Φώλλαs με τον συνεργάτη του γυμναστή Ηρακλή Μαντζιώκα.

Ανοίγοντας την «πρώτη» του Π.Ο.Ε., απευθυνόμενος προs τουs ποδοσφαιριστέs, ο πρόεδρος του Άλκηs Χατζnβασίληs, ευχήθηκε σε όλουs υγεία και πολλέs αγωνιστικές επιτυχίες, υπενθυμίζοντας πωs ο Π.Ο.Ε. μετά και την επιτυχημένη του παρουσία στην τελευταία αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσει να βλέπει ψηλά. 

Ακόμη, καλωσόρισε το νέο τεχνικό «τιμ» τns ομάδαs, ευχόμενος τα καλύτερα στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. «Να σαs θυμίσω πωs ωs διοίκηση θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα δίπλα σαs. Ο Π.Ο.Ε. είναιμια μεγάλη οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε να προχωράμε όλοι μαζί. Συνταγή που έφερε τιs επιτυχίεs τηs περσινήs χρονιάs»,τόνισε με νόημα, ολοκληρώνονταs ο Άλκηs Χατζηβασίληs .

Από τη μεριά του, στα πρώτα του λόγια, απευθυνόμενοs προs τουs ποδοσφαιριστές, ο Ελασσονίτηs προπονητήs Νίκοs Φώλλαs, γνώριμοs στουs περισσότερουs, δήλωσε χαρούμενοs και πολύ τυχερόs που θα εργαστεί σε γνώριμο περιβάλλον. «Γνωρίζω καλά το βάροs και την ευθύνη που αναλαμβάνω, μετά την επιτυχημένη πορεία τηs προηγούμενηs αγωνιστικήs χρονιάs. Η φανέλα του Π.Ο.Ε. είναι βαριά και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

Το φετινό πρωτάθλημα προβλέπεται πολύ πιο ανταγωνιστικό με την αναδιάρθρωση. Προέχει για όλουs ο σεβασμόs, αηό εκεί ξεκινούν όλα. Όλα τα τυχόν προβλήματα θα λύνονται με διάλογο. Θα προσπαθήσουμε μαζί, θα δουλέψουμε σκληρά, επαγγελματικά, θα είμαστε συνεπείs στιs υηοχρεώσειs μαs και θα φθάσουμε ψηλά...», «κατέθεσε» με νόημα ο Νίκοs Φώλλαs,συστήνονταs και τον συνεργάτη του γυμναστή Ηρακλή Μαντζιώκα.

Ο γενικός αρχηγόs Παναγιώτηs Μωυσίδηs από την πλευρά του ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να καλωσορίσουμε τον νέο μας προπονητή Νίκο Φώλλα, έναν άνθρωπο γέννημα - θρέμμα του Ελασσονίτικου ποδοσφαίρου. 

Ο Νίκος έχει την εμπιστοσύνη και την στήριξη από σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και του ευχόμαστε καλή αρχή στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής. 

Επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους που βρίσκονται σήμερα κοντά μας στην πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση εν όψει της νέας  αγωνιστικής χρονιάς στον αγαπημένο μας ΠΟΕ. 

Ευχόμαστε, όλοι μαζί σαν οικογένεια να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Επιπλέον, εμείς σαν διοίκηση θα συνεχίσουμε στο ίδιο επιτυχημένο έργο της περυσινής χρονιάς, η οποία έκλεισε με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΝ. Λάρισας και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. 

Ακόμη ,θα ήθελα να σταθώ στην προσπάθεια του προέδρου του Αλκή Χατζηβασίλη και όλης της διοίκησης που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον ΠΟΕ που εγγυάται την σύμπνοια και την υγεία που βγάζει αυτή η ομάδα στην κοινωνία μας, όπως και το σκαλοπάτι για το επόμενο επαγγελματικό βήμα τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των προπονητών μας. 

Τέλος, προσωπικά θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στους δυο πρώην αξιόλογους συνεργάτες μας, Βαγγέλη Μόρα και Ανδρέα Τσιρβούλη τα καλύτερα για την νέα τους επαγγελματική ομάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί άφησαν το δικό τους λιθαράκι και έγραψαν την δικιά τους προπονητική ιστορία μέσα από τον μεγάλο Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελασσόνας με επαγγελματισμό, σεβασμό και ήθος όλο αυτό το διάστημα.

Σύντομεs τοποθετήσειςs έκαναν ακόμα ο αντιηρόεδροs θανάσηs Μπίζιοs και οι αρχηγοί τηs ομάδαs Δημήτρηs Ματούλαs και Κώσταs Γούποs.

 Ακολούθησε τρέξιμο, ασκήσειs και χαλάρωμα, κάτω από τα βλέμματα των διοικητικών και λιγοστών «Πιστών» φιλάθλων.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, πρωί και απόγευμα, ενώ προγραμματίζεται σειρά φιλικών αγώνων. 

Ήδη «έκλεισε» το πρώτο φιλικό, το Σάββατο 6 Αυγούστου, με τον «φιλόδοξο» Πανσερραϊκό, αγώναs που θα διεξαχθεί στον Βελβενδό Κοζάνηs.

Γιάννης Μουκίδης - Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.