Στον Χάρη Νούσια το τιμόνι της Δόξας Βλαχογιαννίου

Η Δόξα Βλαχογιαννίου με ανακοίνωση της ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Χάρη Νούσια, ο οποίος είχε μια πολύ πετυχημένη σεζόν με την Αναγέννηση Ευαγγελισμού.

Ο νεαρός τεχνικός είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και προσεχώς κάτοχος UEFA B'... Εργάστηκε με επιτυχία στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ως βοηθός προπονητή στην Γ' εθνική.

Επίσης από την ομάδα του Βλαχογιαννίου ανακοινώθηκε η έναρξη προετοιμασίας καθώς και τα φιλικά προετοιμασίας που έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής.

Η ανακοίνωση:

"Η Δοξα Βλαχογιαννίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Χάρη Νούσια. Ο νεαρός τεχνικός είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και προσεχώς κάτοχος UEFA B'... Εργάστηκε με επιτυχία στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ως βοηθός προπονητή στην Γ' εθνική, ενώ υπήρξε και προπονητής στην Αναγέννηση Ευαγγελισμού τις τρεις τελευταίες σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει στην οικογένεια της Δόξας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Η έναρξη προετοιμασίας έχει ορισθεί για τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 17:30 στο γήπεδο του Μεσοχωρίου μιας και στο γήπεδο Βλαχογιαννίου, γίνονται εργασίες ανακατασκευής". 

Τα φιλικά:

3/9: Δαμασιακός

10/9: Γόννοι

17/9: Δήμητρα Γιάννουλης


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.