Αχ. Νταβέλης: Ποτέ ξανά η ΑΕΛ σε χέρια μη Λαρισινά! (φωτο)

 Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου μοντέλου της ΠΑΕ ΑΕΛ, από τον πρόεδρο Αχιλλέα Νταβέλη, σε μια «βυσσινί» εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάνια Δόκου και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Ντίνος Γιαννακόπουλος.

Αχ. Νταβέλης: Ποτέ ξανά η ΑΕΛ σε χέρια μη Λαρισινά!

Στη μάχη της περιφέρειας «απέναντι σε ένα γίγνεσθαι το οποίο δεν είναι πάντα δίκαιο και δεν μοιράζεται τις ίδιες ευκαιρίες», αναφέρθηκε κατά την αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, τονίζοντας πως «τα κύπελλα του ’85 και του ’07 καθώς και το πρωτάθλημα του ’88, θυμίζουν πως η Περιφέρεια μπορεί».

«Πίσω από αυτούς του άθλους ακολούθησαν πολλοί, αλλά δεν πρέπει όμως να μείνουμε στο δάφνες του παρελθόντος γιατί έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον», συνέχισε.

Στη συνέχεια ο κ. Νταβέλης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή τη προσπάθεια, καθώς όπως τόνισε «παραλαμβάνουμε μία ομάδα που χρειάζεται πολλή δουλειά». Τόνισε δε πως σ’ αυτή τη προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας».

«Από αυτή τη διοίκηση μπορείτε να προσδοκείτε πράγματα όταν συσταθεί εκ βάθρων. Εγώ αγόρασα μετοχές, ούτε την ιστορία, ούτε το asset, όλα αυτά είστε εσείς και πάνω σε αυτό θα κάνουμε μία μεγάλη επένδυση», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και συνέχισε «θα πρέπει να δείξουμε υπερπροσπάθεια σε μία κατηγορία με πολλές ιδιαιτερότητες. Η Super League 2 είναι δύσκολη κατηγορία και ένα σκαλοπάτι».

Επισήμανε ότι η ομάδα θα περπατήσει με ρεαλισμό και με ειλικρίνεια, χωρίς ψέματα και με μία προσπάθεια σύστασης της ομάδας εκ βάθρων, με ακαδημίες, με προπονητικό επιτελείο αλλά και διοικητικό επιτελείο.

Τέλος, έκανε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της ΑΕΛ, να δώσει το βροντερό «παρών» στην πρώτη προπόνηση την Πέμπτη μαζί με τον αγιασμό, αλλά και στην έναρξη του πρωταθλήματος κατακλύζοντας το γήπεδο.

«Κανόνας της ομάδας πρέπει να είναι η  διαφάνεια, έκανα επιλογές καθαρότητος σε όλα τα επίπεδα», επεσήμανε τονίζοντας πως η υπέρτατη φιλοδοξία του είναι στο θρυλικό Αλκαζάρ να παίζουμε με 12 παίκτες και ο 12ος παίκτης να είστε εσείς. Καλή τύχη και πρωτιές στη Λάρισα».

«Να επαναφέρουμε την ΑΕΛ εκεί που αξίζει»

Τάσος Βενέτης και Στάθης Ταυλαρίδης, έχοντας φορέσει την «βυσσινί» φανέλα ως ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις θέσεις του Τεχνικού και Αθλητικού Διευθυντή αντίστοιχα. «Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου για να επαναφέρουμε την ΑΕΛ εκεί που αξίζει», ανέφερε ο πρώτος με τον δεύτερο να παρουσιάζει τη λειτουργία της ομάδας.

Ο πρώην προπονητής των «βυσσινί», Παναγιώτης Γκουτσίδης, στάθηκε στην τιμή και την ευκαιρία που είχε να «ζήσει αυτή την μεγάλη ομάδα από κοντά». Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κ. Νταβέλη, σημειώνοντας πως θα χρειαστεί υπομονή από όλους, τονίζοντας πως «θα πρέπει να κάνουμε την ΑΕΛ μία ομάδα που πραγματικά θα ξυπνήσει το μεγαλύτερο ατού της που είναι ο κόσμος και να φτάσει στο επίπεδο που της αξίζει. Είναι δύσκολο αλλά με σκληρή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά το ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Γιώργος Μπασδέκης, ανέφερε πως, «το ποδόσφαιρο είναι επιστήμη και η επιστήμη αγαπάει το ποδόσφαιρο και εμείς θέλουμε να τα παντρέψουμε για φτάσουμε την ομάδα πιο ψηλά».

«Είμαι τυχερός γιατί υπηρετώ και πάλι την ομάδα. Πείτε με τυχερό γιατί κάθε φορά πανηγυρίζαμε άνοδο όταν ερχόμουν», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής και Υπεύθυνος για θέματα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Χρήστος Τσούμαρης  κάνοντας στην επιστροφή της ομάδας σε Λαρισινά χέρια.

«Ισόβια μαζί σου»

Στη συνέχεια ο Υπεύθυνος τμήματος Μάρκετινγκ, Απόστολος Νταϊλιάνης έκανε την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει, όπως είναι ήδη γνωστό, από την Τετάρτη 27/7, με τις τιμές και την κατανομή των θυρών ανά σημείο πώλησης να έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 3 VIP / 600€ και ΘΥΡΑ 3 / 300€ (γραφεία ΠΑΕ ΑΕΛ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)
ΘΥΡA 2 και ΘΥΡΑ 4 / 200€ (Πολυϊατρείο Animus, Κύπρου & Σκαρλάτου-Σούτσου, ισόγειο)
ΘΥΡΑ 10 / 170€ (21admedia, Παπαναστασίου & Βενιζέλου, ισόγειο)
ΟΙ ΩΡΕΣ διάθεσης θα είναι Δευτέρα-Παρασκευή 9 π.μ. – 7 μ.μ. και το προσεχές Σάββατο 30/7 από 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Πηγή: formedia.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.