Σεισμός πολλών ρίχτερ στο Βλαχογιάννι – Δόξα και Βελισσάρης βούλιαξαν την πλατεία Βλαχογιαννίου

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία του Βλαχογιαννίου.

Αφορμή η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η Δόξα Βλαχογιαννίου για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Το αγκάλιασμα που έδειξε ο κόσμος του Βλαχογιαννίου και  των γύρω χωριών στην προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από έντονη και αυτό φάνηκε από την συμμετοχή. 

Εκατοντάδες κόσμου προσήλθαν και στήριξαν με τη συμμετοχή του την προσπάθεια του συλλόγου.

Σε μια βραδιά όπου κύλησε με πολύ κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο Γιώργος Βελισσάρης και η ‘Ελενα Χαραμή, αποζημίωσαν και με το παραπάνω τους παρευρισκόμενους, αφού κατάφεραν να τους ξεσηκώσουν και να μην αδειάσει η πίστα ούτε λεπτό.

Η ομάδα του Βλαχογιαννίου προχώρησε και σε τέσσερις βραβεύσεις. Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό (το παρέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λούπας και το απένειμε η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου), στον ιατρό Θανάση Μήσιο, για την πολυετή του προσφορά στην ομάδα (το απένειμε η βουλευτής Ευαγγελία Λιακούλη), στον κυπελλούχο ΠΟ Ελασσόνας (το παρέλαβε ο αντιπρόεδρος Θανάσης Μπίζιος και το απένειμε ο πρόεδρος τη τοπικής κοινότητας Ανδρέας Παπακυπριανός) και στον αντιδήμαρχο Γιάννη Δραγατσίκη, για την πολυετή προσφορά του στο ποδόσφαιρο, το οποίο απένειμε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και για πολλά χρόνια προπονητής της ομάδας Νίκος Φακίτσας.

Τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτές Στέλλα Μπίζιου και Ευαγγελία Λιακούλη, οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Λιούπας και Βασίλης Πινακάς, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, οι αντιδήμαρχοι, Γιάννης Δραγατσίκης, Φρόσω Καρκαβανίδου Σκρέτα, Γιάννης Καριπίδης, Κωνσταντίνος Πασχόπουλος, Κωνσταντίνος Δίμκος, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Λάρισας Βασίλης Καραλής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας Θανάσης Γεροφωκάς. ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ ΑΕ Λευτέρης Φουρκιώτης, ο πρώην αντιδήμαρχος Κίμων Τσουρής, ο πρόεδρος κοινότητας Ανδρέας Παπακυπριανού, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βερδικούσιας Κώστας Τσέτσιλας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοχωρίου Γιάννης Ζαρλαδάνης, ο ταμίας της ΕΠΣΛ Παντελής Τσακίρης και πλήθος κόσμου.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.