Τιμητική βράβευση στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

Στο Mamali Festival 2022 που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 1, 2, 3 Ιουλίου και  διοργάνωσε η Λέσχη Mountain Enduro Camp, οι επισκέπτες και κατασκηνωτές  απόλαυσαν μια πληθώρα δραστηριοτήτων. 

H διαδρομή Mamali Enduro, η πίστα motocross, οι αγώνες ανωμάλου δρόμου Mamali Trail Run 16 χλμ και 5 χλμ και οι ζωντανές εμφανίσεις εφτά μουσικών σχημάτων ήταν οι εκδηλώσεις που προσέλκυσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 

Το Mamali Festival όμως προσέφερε στους φίλους επισκέπτες του και πολλές ακόμη δραστηριότητες. Πεζοπορίες, γυμναστική στο βουνό, έκθεση και σεμινάριο φωτογραφίας, δραστηριότητες για παιδιά, δράσεις ενημέρωσης και φυσικά πολλή διασκέδαση!  Η φετινή διοργάνωση για τη Λέσχη Mountain Enduro Camp ήταν η 9η. 

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών που είμαστε εκεί, στην κορυφή Μαμαλή, έχουμε ως πρώτο μέλημα μας να περάσουν όμορφα οι επισκέπτες μας και να γνωρίσουν το πανέμορφο φυσικό τοπίο της Μαμαλής Βερδικούσιας. Φυσικά, με απόλυτο σεβασμό στη φύση και με πρωταρχική μας φροντίδα την προστασία του φυσικού κάλλους του δάσους οξιάς της περιοχής. 

Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε πολλούς συνοδοιπόρους. Η τοπική Κοινότητα Βερδικούσιας, ο Δήμος Ελασσόνας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν από τα πρώτα χρόνια δίπλα μας και συνεχίζουν να υποστηρίζουν την προσπάθειά μας. Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022, την ημέρα διεξαγωγής του Mamali Trail Run, η Λέσχη Mountain Enduro Camp πραγματοποίησε τιμητική βράβευση στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο για την πολυετή υποστήριξή του στη Λέσχη μας. Πολλές παρεμβάσεις και βελτιώσεις που έγιναν πράξη στην περιοχή της Μαμαλής με πρωταγωνιστή την Περιφέρεια Θεσσαλίας είχαν ως αποτέλεσμα την συνολική αναβάθμιση της περιοχής και φυσικά τη διευκόλυνση υλοποίησης του Mamali Festival. 

Την ίδια μέρα, παραβρέθηκαν στη Μαμαλή, έκαναν τις απονομές του Mamali Trail Run και μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: 

 Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: Αγοραστός Κωνσταντίνος 

 Βουλευτής ΝΔ: Μπίζιου Στέλλα 

 Δήμαρχος Ελασσόνας: Γάτσας Νικόλαος 

 Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Ελασσόνας: 

Πασχόπουλος Κωνσταντίνος 

 Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δ. Ελασσόνας: Δραγατσίκης Ιωάννης 

 Αντιδήμαρχος Άρδευσης και Δημοτικής Ενότητας Βερδικούσιας: Δήμκος 

Κωνσταντίνος 

 Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βερδικούσιας: Τσέτσιλας Κωνσταντίνος 

 Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Λαρισαίων: Νταής Παναγιώτης 

 Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Ακριβούλη Ζωή 

 Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας: Καφφές Ηλίας 

 Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας: Τσακνάκης Πέτρος 

 Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας: Παιδής Αθανάσιος 

 Αντιπρόεδρος ΟΚΠΑΠ: Ταζέ Έλενα 

Ευχαριστούμε το χορηγό μας «Ράδιο Ελασσόνα 88.4» για την ευγενική παραχώρηση κάποιων φωτογραφιών. 

Λέσχη Mountain Enduro Camp 

URL: mountainendurocamp.net 

Facebook: Mountain Enduro Camp 

YouTube: Mountain Enduro Camp 

Instagram: mountainenduro.camp

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.